Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Genel Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren Kimdir?

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren Kimdir?

Nahit Eren'in kim olduğu ve kaç yaşında olduğu, özellikle Diyarbakır'daki trajik olaylarla gündeme geldi. Diyarbakır Baro Başkanı olan Eren, Narin Güran cinayeti gibi önemli olaylarda kamuoyunun dikkatini çekti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren Kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır Baro Başkanı olarak görev yapan Nahit Eren, 1978 yılında Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Kulp'ta tamamlayan Eren, 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Eğitim hayatının ardından Diyarbakır Barosu'nda birçok önemli görevde bulunmuş, bu süreçte önemli projelere imza attı.

Eren'in Kariyeri ve Çalışmaları

Nahit Eren, 2002-2004 yılları arasında Diyarbakır Barosu Basın Yayın Komisyonu'nda yayın kurulu üyeliği yapmıştır. 2004-2006 yılları arasında Diyarbakır Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkanlığı görevini yürüttü. 2012-2014 yıllarında Diyarbakır Barosu Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiş ve 2016-2018 yıllarında ise Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Ayrıca, Tahir Elçi Vakfı'nda Danışma Kurulu üyesi olarak görev almaktadır. Evli ve üç çocuk babası olan Eren, ailesiyle birlikte Diyarbakır'da yaşadığı ifade edildi.

Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren Kimdir?

Narin Güran Olayı

Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeninin bir dere kenarında çuval içinde bulunmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Baro Başkanı Eren, "Narin'in çantası, terlikleri de aynı çuvalın içindeydi. Tüm bunlar olay yerinde delil olarak kayda alındı ve detaylı bir şekilde inceleniyor. Çuval içindeki en ufak çakıl taşı, toprak, ne varsa, tüm numuneler büyük bir özenle toplandı. Bu nedenle delil toplama işlemi yaklaşık 3 saat sürdü" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat’ın Perşembe Pazarı Turist Akınına Uğradı Esnaf Memnuniyetsiz

Manavgat’ın Perşembe Pazarı Turist Akınına Uğradı Esnaf Memnuniyetsiz