Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Galeriler Yaşam Depremde kızını ve ailesini kaybetti! Diğer kızı ile hayata tutunuyor

Depremde kızını ve ailesini kaybetti! Diğer kızı ile hayata tutunuyor

Kahramanmaraşlı kadın depremzede, Asrın felaketinde hayatını kaybeden kızının fotoğraflarına bakarak özlem gideriyor.

Depremde kızını ve ailesini kaybetti! Diğer kızı ile hayata tutunuyor 1
/ 5
Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailesini kaybeden 29 yaşındaki Gamze Bilginer Doğan, yaşadığı zorluklara rağmen hayat mücadelesini sürdürüyor.
Depremde kızını ve ailesini kaybetti! Diğer kızı ile hayata tutunuyor 2
/ 5
Depremi kendi evinde deneyimleyen Doğan, eşinin Hatay'da olduğunu belirtip, depremde bir kızını kaybettiğini ifade etti.
Depremde kızını ve ailesini kaybetti! Diğer kızı ile hayata tutunuyor 3
/ 5
Deprem günü, 9 yaşındaki kızı Ece'nin, annesi Fatma (55) ve babası Bekir Bilginer'in (65) Ebrar Sitesi'ndeki evlerinde enkaz altında kalarak hayatını kaybettiğini dile getiren Doğan, 'Ben depremde annem, babam ve kızım Ece’yi kaybettim. Ailem 15 yıldır Ebrar Sitesi’nde yaşıyordu. O gece ertesi gün okullar tatil olduğu için annem çocukları almıştı. Orada kalacaklardı, o gece depreme orada yakalandılar. Küçük kızım Işıl da oradaydı ve canı sıkıldığı için uyuyamıyor ve ödevlerini bitiremediğini söyleyip eve gelmek istiyor. Babam da Işıl’ı gece 01.00’da eve getirmişti. Annemi aradım, Ece neden gelmedi diye, annem de 'o uyuyor' dedi' şeklinde olayları anlattı.
Depremde kızını ve ailesini kaybetti! Diğer kızı ile hayata tutunuyor 4
/ 5
Depremden sonra yaşadığı zorlu süreci paylaşan Doğan, 'Mesafe çok kısaydı, ben yolda tahmin ettim, yıkılmış olduğunu geldim gördüm. Tanımakta çok zorlandım. Sonra bulduk, seslerini duyamadım. Onlar da beni duyamadı. Ulaşamadık bir şekilde. Depremden sonra Işıl ben ve eşim psikolojik anlamda çöktük, ben işi bırakmak zorunda kaldım. Can kayıplarımız ve mağduriyetlerimiz devam ediyor. Ece 9 yaşındaydı, Işıl 8 yaşında. Işıl şu anda çok büyük bir boşlukta. Çok zorlanıyor ve içine kapanık kız oldu benimle konuşmuyor. Konuşurken burnu kanıyor. Yalnızlık hissediyor' ifadelerini kullandı.
Depremde kızını ve ailesini kaybetti! Diğer kızı ile hayata tutunuyor 5
/ 5
Gamze Bilginer Doğan, yaşadığı trajediden sonra hayat mücadelesine devam etmek adına acısıyla başa çıkmaya çabalarken, kızı Işıl'ın psikolojik destek almasına destek veriyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Japonya'yı Vuran Büyük Deprem: Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 30'a Yükseldi

Japonya'yı Vuran Büyük Deprem: Hayatını Kaybedenlerin Sayısı 30'a Yükseldi