Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Necdet Erol’un ve Derya Erol’un oğlu Oğuz Erol, 16 yaşında hayata veda etti.
15 Aydır Tedavi Görüyordu
Yaklaşık 15 aydır Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Oğuz Erol, bir süredir yoğun bakımdaydı. 24 Şubat 2025 Pazartesi günü hayatını kaybeden Oğuz Erol’un acı kaybını babası Necdet Erol kamuoyuna duyurdu.
Necdet Erol, ‘’Doktorların tüm çabalarına rağmen amansız bir hastalığa yenik düştük ve oğlum Oğuz’u kaybettik. O artık bir melek” paylaşımıyla acı haberi paylaştı. Oğuz Erol’un cenazesi 25 Şubat 2025 günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Uncalı Camii’nden Uncalı Mezarlığı’na defnedildi.
Gözyaşlarıyla Uğurlandı
Cenazeye bürokrasi, siyaset ve iş dünyasının yanı sıra çok sayıda aile dostu katıldı. Antalya Kültür Bilim Koleji 10. sınıf öğrencisi Oğuz Erol’u arkadaşları da son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Sevenleri Oğuz Erol’u gözyaşlarıyla uğurladı.