Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Ümraniye'de icradan satılık 63 m² daire

Ümraniye'de icradan satılık 63 m² daire

Ümraniye'de icradan satılık 63 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ümraniye'de icradan satılık 63 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Ümraniye'de 63 m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, imar, kaydındaki şerhlere, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/566 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1,2,3,4,5,6 NOLU TAŞINMAZLARIN ORTAK ÖZELLİKLERİ
ANA TAŞINMAZ ÖZELLİKERİ :Yapının dışarıdan giriş sağlanabilecek tüm kapı ve pencere bölümlerinin duvar örülmesi suretiyle kapatıldığı ve yapıya girişin mümkün olmadığı tespit görülmüştür. Açıklanan nedenlerle taşınmazın yer görümü bina dışından tamamlanmıştır. Konu taşınmazın içinde bulunduğu ana yapının dışarıdan yapılan gözlemlerinde inşaat seviyeli olduğu ve mevcut tamamlanma durumunun %80 olduğu tespit edilmiştir.Bina dış cephesi kısmen kompozit kaplama, kısmen cam giydirmedir. Mahallinde yapının projesinden farklı olarak komple plaza şeklinde inşa edildiği tespit edilmiştir.Taşınmaz mahallinde ofis şeklinde inşa edilmiş olup, yapı komple plaza olarak tasarlanmıştır. Taşınmazın iç hacim duvarları ince sıvalı, zeminleri sap betondur, pencereleri PVC doğramadır.Isıtma sistemi doğalgaz sistem ve panel radyatör sistemidir.
KDV Oranları : %20Ana taşınmaz Yüzölçümü : 338,22 m2
İmar Planı : 1/1000 ölçekli, Ümraniye Ihlamurkuyu, A. Dudullu, Y. Dudullu ve Esenşehir Mahallelerinin Havza içinde kalan kısmına ait Uygulama İmar Planında Emsal: 1.40, Hmax: 10 kat, Yol :5m, Yan-arka: 3m çekme mesafeli yapılanma şartında konut alanında kalmaktadır.
______________________________________________________________________
1 NOLU TAŞINMAZ: İstanbul İl, Ümraniye İlçe, Yukarı dudullu Mahalle, Kaden gölü mevkii, Ada, 11326 Parsel, 1.Normal kat1 Nolu Bağımsız Bölümün tamamı satılacaktır. Taşınmaz projesinde daire nitelikli ve 1. katta yer almaktadır. Katta tek bağımsız bölüm konumundadır. Güney ve batı cephelidir.Projesine göre yasal net kullanım alanı 63 m2 (brüt 70 m2) olarak tespit edilmiştir. Projesinde; hol, salon, mutfak nişi, 1 adet oda ve banyo bölümlerinden oluşmaktadır ve net 63 m2 kullanım alanlıdır.
Adresi : Esenşehir Mahallesi, Ulubatlı Hasan Sokak, No: 16, Kat:1, D: 1Uavt: 2758641977 Ümraniye / İSTANBUL
Arsa Payı : 150/1000 %80 inşaat seviyeli Kıymeti : 4.700.000,00 TL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2020 model FORD marka araç

İcradan satılık 2020 model FORD marka araç