Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Samsun İlkadım'da icradan satılık 112 m² daire

Samsun İlkadım'da icradan satılık 112 m² daire

Samsun İlkadım'da icradan satılık 112 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun İlkadım'da icradan satılık 112 m² daire

Samsun İlkadım'da 112 m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/88748 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ :
Samsun İl, İlkadım İlçe, KILIÇDEDE Mahalle/Köy, 7946 Ada, 9 Parsel, 19 Nolu Bağımsız Bölüm yüzölçümünün 613,03 m2 olduğu, ana taşınmaz niteliğinin 1 Bodrum 1 Zemin 8 Katlı Kargir Bina Ve Arsası olduğu, 6. kat 19 nolu bağımsız bölümün niteliğinin; Mesken, arsa payının 3/78 olduğu görülmektedir. Borçlunun hisse oranı TAMdır.
Tapu kaydında Aile Konutudur şerhi , icrai haciz ve ihtiyati haciz şerhleri, 2 adet ipotek bilgisi bulunmaktadır.
7946 ada ve 9 parselin Özellikleri:
Parsel, Bahçelievler MahallesindeŞair Fuzuli Sokağa cephe olup; yaklaşık olarak 100. Yıl Bulvarına 20 metre, Zübeyde Hanım Parkına 70 metre, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine 320 metre, Asliye Binasına 500 metre mesafededir. Etrafında 7-8 kata kadar zemin katları işyeri diğer katları konut kullanım amaçlı yapılar mevcuttur. Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Elektrik, su, telefon, kanalizasyon ve ulaşım problemi bulunmamaktadır. Market, okul, pazar yeri, hastane, sağlık ocağı, eczane vb. yerlere yürüme mesafesindedir. Toplu ulaşımı yakın mesafeden geçen dolmuş ve otobüs hatlarıyla sağlanmaktadır. Parsel geometrisi dikdörtgene yakın olup topografik olarak az eğimli bir arazi yapısına sahiptir. Parsel üzerinde bodrum kat+zemin kat+ 8 normal kattan oluşan yapı bulunmaktadır.
19 nolu bağımsız bölümün özellikleri:
Kıymet takdirine konu taşınmaz bodrum kat+zemin kat+ 8 normal kattan oluşan betonarme yapının 6. Normal katında bulunmaktadır. Mimari projesine göre mesken 93,00 m2 net (balkonlar hariç) kullanım alanına sahiptir. Brüt kullanım alanı 112,00 m2dir.
Mesken Mimari projesine göre; 3 yatak odası, salon, mutfak, banyo, hol, antre, wc ve 2 balkon olarak (3+1)projelendirilmiştir. Dairenin dış kapısı çelik pencere doğramaları pvcdir. Mutfak, hol, o da tabanları laminat kaplama, balkon ve ıslak hacim tabanı seramik kaplamadır. Dairede doğalgaz bağlantısı bulunmaktadır ve petekleri döşelidir. Mutfak dolabı ve tezgahı yapılıdır. Taşınmazın bulunduğu binanın dış kapısı demirdir.Bina giriş holü ve merdivenleri mermer kaplıdır. Binada asansör bulunmaktadır.
Yapıya ait inşaat ruhsatı 01.11.1996 tarihinde ve yapı kullanım izni 10.07.2001 tarihinde alınmıştır.
Kıymet takdir tarihi itibariyle % 25 oranında yıpranma payı kesintisi yapılması uygun görülmüştür., Bahçelievler Mah. 100.Yıl Bulvarı No:297 Kat 6 D: 19Elmas Apt. İlkadım / SAMSUN adresli
Tapu Sicilindeki Diğer Bilgiler : Tapu Kaydındaki Gibidir.
Taşınmaz Üzerindeki Mükellefiyetler :
Takdir Olunan Değer : 1.763.342,31 TL
Artırmaya İştirak İçin
Alınan Teminatın Nev'i ve Miktarı : 176.334,23 TL
Taşınmazın Son İmar Durumu : İlkadım Belediye Başkanlığının dosya içerisinde bulunan yazılarına göre; “Samsun İli İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi 7946 ada 9 parsel; 1/1000 ölçekli uygulama imar planında 'Konut Alanı Bitişik Nizam Dokuz Katlı yere (B-9) isabet etmektedir ve 6306sayılı Afet Riski Alanların Dönüştürülmesi Hakkında kanun kapsamında, rezerv yapı alanı ve riskli yapıların bulunduğu alanda değildir.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da Tehlikeli Motosiklet Sürüşü Kameralara Yansıdı

Bursa'da Tehlikeli Motosiklet Sürüşü Kameralara Yansıdı