Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Samsun Çarşamba'da icradan satılık 112 m² daire

Samsun Çarşamba'da icradan satılık 112 m² daire

Samsun Çarşamba'da icradan satılık 112 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsun Çarşamba'da icradan satılık 112 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Samsun Çarşamba'da 112 m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/53 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Samsun İl, Çarşamba İlçe, 223 Ada, 3 Parsel, 63 Nolu Bağımsız Bölüm Bilirkişi raporuna göre; Kıymet takdirine konu Çarşamba Merkez Orta Mah. 223 Ada 3 Nolu Parsel tapu kaydında 1.073,39m2'dir. Çarşamba Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde Çarşamba Belediyesi İmar Planı üzerinde yapılan incelemede Blok Nizam Sekiz Kat (BL-8) ticaret+konut alanına isabet ettiği bilgisi edinilmiştir. Parsel üzerinde 2 adet 8 katlı betonarme inşaat tarzında yapılmış yapı bulunmaktadır. Parselin imar planında yola tahsisli alanının olmadığı bilgisi Çarşamba Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü?nden edinilmiştir. Parselin komşu parsellerle şuyulu durumunun bulunmadığı, üzerinde yapıların Kentsel Dönüşüm kapsamında yenilenmek istenmesi ve yürürlükteki Türk Bina Deprem Yönetmeliği'ne uygun hale getirilmek istenmesi durumunda imar durumunun şartları içerisinde ve 3194 sayılı İmar Kanunu ve bağlı yönetmelikleri çerçevesinde tek başına inşaat yapabileceği bilgisi Çarşamba Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü?nde İmar Planı üzerinde yapılan incelemede edinilmiştir. Bu parsel mahallenin merkezi yerlerinden birinde olup ilçenin merkezine de yürüme mesafesindedir. Parsel meskun bir alanda yer almaktadır. Parsel Çarşamba Belediyesi hizmet binasına harita üzerinde kuş uçuşu 450m mesafededir. Çarşamba Adliyesine harita üzerinde kuş uçuşu 1,00km mesafededir. Çarşamba ilçesi batı yaka meydanına harita üzerinde kuş uçuşu 545m mesafededir. Parsel tapu kaydında Arsa niteliği taşımaktadır. Çarşamba Belediyesi ve Samsun Büyükşehir Belediyesi?nin tüm hizmetlerinden faydalanmaktadır. Taşınmazda yol, altyapı, elektrik, su, çöp, doğalgaz hizmetleri vardır. Parsel Bulvar Caddesi cephelidir. Yanında ve çevresinde okul, market, iş yerleri, öğretmen evi, akaryakıt istasyonu ve yoğun yapılaşma mevcuttur.23 ada 3 nolu parsel üzerinde 2 ayrı 8 katlı betonarme karkas inşaat tarzında yapı bulunmaktadır. 63 Nolu bağımsız bölüm bu yapılardan A Blok olarak adlandırılmış olanda yer almakta ve mesken olarak kullanılmaktadır. 63 Nolu bağımsız bölüm tapu kaydında mesken niteliği taşımaktadır. 63 Nolu bağımsız bölümün ve üzerinde bulunduğu yapının Çarşamba Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde parselin ruhsat dosyasında yapılan incelemede 07.01.1988 tarih ve 12-28 numaralı Yapı Ruhsatı ve 06.05.1992 tarih ve 27/5 numaralı Kısmi Yapı Kullanma İzin Belgesine sahip olduğu bilgisi edinilmiştir. Yapının onaylı mimari projesinde yapılan incelemede 112,00m2 alana sahip olduğu bilgisi edinilmiştir. Dış cephe doğramaları pvc doğramadır. Yapının dış cephesi sıvalı ve boyalıdır, giriş kapısı demir doğrama kapıdır, sahanlık ve merdiven basamak döşemeleri mermerdir. Giriş kapısı ahşap doğrama kapıdır. Merdiven ve sahanlık duvar ve tavanları sıvalı ve boyalıdır. Kalorifer sistemi ile ısıtılmaktadır. Asansörlüdür ve çatılıdır.
Yüzölçümü : 1.073,39 m2
Arsa Payı : 10/690
İmar Durumu : blok nizam sekiz kat (BL-8)
Kıymeti : 1.953.735,61 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tarım Reformu Genel Müdürlüğünün "parsel Samsun Çarşamba ovası koruma alanı içerisindedir. Onaylanmış imar planları ile onaylı köy yerleşik alanları içerisinde kalmaması halinde 5403 sayılı kanun kapsamında izin alınmadan tarımsal üretim amacı dışında kullanılamaz" şerhi mevcuttur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Çankaya'da icradan satılık 4+1 dubleks daire

Ankara Çankaya'da icradan satılık 4+1 dubleks daire