Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Sakarya Karasu'da icradan satılık 160 m² dubleks konut

Sakarya Karasu'da icradan satılık 160 m² dubleks konut

Sakarya Karasu'da icradan satılık 160 m² dubleks konut için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sakarya Karasu'da icradan satılık 160 m² dubleks konut

Sakarya Karasu'da 160 m² dubleks konut icradan satılık. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/691 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Sakarya İl, Karasu İlçe, KURUDERE/ORTA Mahalle/Köy, 142 Ada, 8 Parsel, Konu taşınmaz; Satılan hisse borçluya ait 5/18'dir, Meskun mahal içinde, kadastral yola cephesi bulunmamakta olup ulaşım doğu yönünde bulunan bitişiğindeki parsel üzerinden sağlanmakta, geometrik olarak yamuk dikdörtgen, topografik olarak kuzeydoğu yönüne doğru %5-8 eğimli bir yapıya sahip, hali hazırda üzerinde ahşap yapı iki katlı mesken bina bulunmaktadır. Elektrikli, su vb. Kamu hizmetlerinden yararlanmaktadır. Parselin çevresinde 1-2 katlı mesken yapılar ile tarım arazileri bulunmaktadır. Kuşuçuşu yaklaşık olarak doğu yönünde köyiçi kadastral yola 20 metre, kuzeybatı yönünde Karasu Belediye Başkanlığı ve şehir merkezi 14 km mesafede yer almaktadır 2 katlı mesken bina: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 3/A grubunda, yaklaşık 60-70 yıllık, ahşap yapı iki katlı dubleks mesken bina, 160,00 m² inşaat ve kullanım alanına sahip, çatısı ağaç doğrama üzeri kiremit örtülü, dış cephe duvarlar sıvasız boyasız iç cephe duvarlar sıvalı boyalı, kapı ve pencereler ahşap doğrama, içerisinde zemin katta 1 oda, mutfak, banyo tuvalet bulunmakta olup içten merdiven ile çıkılan üst katta 3 oda bulunmakta, sobalı ısınma sistemine sahip, iskan edilir durumdadır.
Adresi : Sakarya Karasu Kurudere Orta K Karasu / SAKARYA
Yüzölçümü : 1.091 m2
İmar Durumu :Yok , İnşaat tarzı Bahse konu taşınmazı Kurudere 1/1000 Ölçekli İmar Planı kapsamında; "Kırsal Yerleşik Alan " içinde kalmakta ayrık nizam 2 kat (A-2) TAKS:0.40 yapı şartlarına tabidir.
Kıymeti : 342.444,44 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler:

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı Sahil Projesi Hızla İlerliyor

Konyaaltı Sahil Projesi Hızla İlerliyor