Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Muğla Fethiye'de mahkemeden satılık 626 m² arsa

Muğla Fethiye'de mahkemeden satılık 626 m² arsa

Muğla Fethiye'de mahkemeden satılık 626 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Fethiye'de mahkemeden satılık 626 m² arsa
KAYNAK: ilan.gov.tr

Muğla Fethiye'de 626 m² arsa mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Ortaklığın aynen taksim sureti ile giderilmesi teknik olarak mümkün olmadığından aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/16 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Muğla ili Fethiye ilçesi Çamköy Mahallesi Karahayıtlık Mevki 242 ada 4 parsel sayılı 626,00 m2 yüzölçümlü tapuda arsa olarak kayıtlı taşınmaz. Fatih Sokak adresinde sokağa cepheli olarak bulunan taşınmaz genel olarak düz ve düze yakın eğimli, killi kumlu tınlı tekstürde, organik madde düzeyi yüksek, toprak derinliği derin, su tutma kapasitesi yüksek düzeyde, geneli örtü altı tarımı yapılarak ve dikili tarım yapılarak tarımsal amaçlı kullanılmaktadır. Taşınmaz üzerinde 5 adet zeytin ağacı ve plastik örtülü sera bulunmaktadır. Fethiye Antalya karayoluna ve Çamköy ilkokuluna 800 metre Sağlık Ocağı ve Eczaneye 350 metre mesafede bulunmaktadır. Kadastro yoluna cephesi bulunmaktadır. Taşınmaza özel toplu taşıma ve özel araçla ulaşım mümkün olup taşınmaz her türlü kamu hizmetinden yararlanmaktadır.
Adresi : Muğla İli Fethiye İlçesi Çamköy Mah. 242 Ada 4 Parsel
Yüzölçümü : 626,00 m2
İmar Durumu: Çamköy Mahallesi 1/1000 ölçekli İlave İmar Planında mevcut konut alanı içinde kaldığı, ayrık nizam, TAKS:0,30, KAKS: 0,60 iki kat imarlı
Kıymeti : 7.150.780,00 TL
KDV Oranı : %20
Kaydındaki Şerhler: Dudu Çoban ve İsmail Olgaç hisseleri üzerinde Fethiye Vergi Dairesince konulmuş kamu haczi mevcuttur.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Haniye İçin Tahran'da Cenaze Töreni Düzenlendi

Haniye İçin Tahran'da Cenaze Töreni Düzenlendi