Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Mersin Mut'ta icradan satılık 150 m² daire

Mersin Mut'ta icradan satılık 150 m² daire

Mersin Mut'ta icradan satılık 150 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Mut'ta icradan satılık 150 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Mersin Mut'ta 150 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/1346 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Mersin ili,Mut ilçesi,Pınarbaşı Mersin ili,Mut ilçesi,Pınarbaşı mahallesi,561 ada,85 numaralı parsel içerisinde bodrum+zemin+4 kat toplam 6 katlı yapı bulunmaktadır.Zemin kat tamamı ile işyeri halinde olup üst katlar mesken halindedir.Zemin kat üç yola cephe ve tamamı ile işyeri halindedir.Bağımsız bölümün iskan ruhsatı alınmamıştır ancak bina için genel iskan raporu 2017-2018 yıllarında alınmıştır.Yapı ortalama 5 yaşlarındadır.Satışa konu bağımsız bölüm B blok 3. katta bulunan 22 numaralı bağımsız bölüm mesken niteliği ile tapuda kayıtlıdır.Yapı yeni yapılmış olduğundan ve bağımsız bölüm az kullanılmış ve yıpranma olmadığından eskime ve yıprama payı %3 düşülmüştür.Bağımsız bölüm brüt 150 m²,genel brüt 165 m² yüzölçümüne sahiptir.Taşınmaz Mut Belediyesi uygulama imar planına göre ticari alan içerisinde bitişik nizam 5 kata imarlı bölgede yer almaktadır. Parsel 1.627,95 m² yüzölçüme sahiptir.Taşınmaz Pınarbaşı Mahallesi sınırları içerisinde Gazi İlkokulu sokak cepheli köşebaşı parsel durumundadır.Taşınmaz ilçenin yoğun ticari aksı içerisinde yaşandığı bir bölgedir.Bağımsız bölümün adresi:Pınarbaşı Mahallesi,Şevki Sokak,No:16/1 D:11
Kıymeti : 1.347.534,77 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum Açıklarında 42 Düzensiz Göçmen Sahil Güvenlik Tarafından Kurtarıldı

Bodrum Açıklarında 42 Düzensiz Göçmen Sahil Güvenlik Tarafından Kurtarıldı