Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Mersin Erdemli'de icradan satılık 124 m² 3+1 daire

Mersin Erdemli'de icradan satılık 124 m² 3+1 daire

Mersin Erdemli'de icradan satılık 124 m² 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Erdemli'de icradan satılık 124 m² 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Mersin Erdemli'de 124 m² 3+1  daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/26 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Mersin ili Erdemli ilçesi Arpaçbahşiş Mah. Saz mevkii, 497 ada, D/7-Bağımsız bölüm no:13 sayılı arsa nitelikli taşınmaz üzerinde bulunan meskendir. Taşınmaz Arpaçbahşiş Mahallesi, 303 Sokak GÜMÜŞTUR 2SİTESİ Kat: 7 Daire: 13 Erdemli/MERSİN adresinde bulunmaktadır. Kıymet takdirine konu taşınmazın konumlu bulunduğu bölgede elektrik, yol ve su problemi bulunmamakta olup, taşınmaza ulaşım özel araçlarla ve toplu taşıma vasıtaları ile rahatlıkla sağlanabilmektedir. Genel olarak yaz aylarında yazlıkçıların deniz evi olarak kullandıkları bölgede konumlanmış vaziyettedir. Son dönemde ülkemizde meydana gelen deprem felaketinin ardından bölgedeki evler depremzedelere de kiraya verilmektedir. Taşınmazın konumlu bulunduğu bölgede yüksek katlı çok bloklu ite şeklinde yapılaşma mevcuttur. arsa zemini Gazi Mustafa Kemal Bulvarının 615 metre güneyinde, sahil şeridinin 120 metre kuzeyinde konumlanmış vaziyettedir. Kuzeyi, doğusu ve batısı imar yoluna cepheli olan köşe başı parsel konumundaki taşınmazın kuzeyinde komşu parsel yer almaktadır. Arsanın etrafı üzeri tel örgülü ihata duvarı ile çevrelenmiş vaziyettedir. Siteye giriş güney cephedeki 303. Sokak üzerinden sağlanmaktadır. Arsa zemini üzerinde; açık otopark alanı, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı ve 4 adet blok bulunmaktadır. taşınmazın içinde bulunduğu (D) Blok arsa zemininin güneyinde konumlanmış vaziyettedir. Blok betonarme karkas şekilde zemin + 9 katı olarak imal edilmiştir. Yapı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın belirlemiş olduğu yapı sınıf ve gruplarından IV. Sınıf C Grubu yapılar içinde yer almaktadır. Doğu ve batı cepheli bağımsız bölüm taşınmaz kat irtifakına esas mimari projesine göre; 3 oda, salon, mutfak, banyo, wc ve 2 balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Bağımsız bölüm taşınmazın brüt alanı 158,00m², net alanı ise 124,47m² olarak hesaplanmıştır. taşınmaz asansör çıkışının ve merdiven çıkışının sağında konumlanmıştır. Giriş kapısı demir panjur kapıdır.Taşınmazın oda ve balkon zeminleri karo mozaik, banyo zeminleri seramik kaplıdır. Oda duvar ve tavanları alçı sıva üzeri boya yapılıdır. Mutfak alt ve üst dolabı ahşap, tezgah mermer kaplıdır.

Adresi : Arpaçbahşiş Mah. Saz Mevkii, 497 Ada, D/7-Bağımsız Bölüm No:13 Erdemli MERSİN
Yüzölçümü : 4.762 m2
İmar Durumu : İnşaat tarzı Yürürlükteki 1/1000 ölçekli uygulamam imar planında Konut Alanı olarak ayrılmış olup; inşaat yoğunluğu E=1,50'dir
Kıymeti : 3.876.000,00 TL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rafa Silva: "Şampiyonluklar İçin Geldim"

Rafa Silva: "Şampiyonluklar İçin Geldim"