Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Konya Selçuklu'da icradan satılık 86 m² daire

Konya Selçuklu'da icradan satılık 86 m² daire

Konya Selçuklu'da icradan satılık 86 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya Selçuklu'da icradan satılık 86 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Konya Selçuklu'da 86 m² daire icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/2273 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri :
Konya İl, Selçuklu İlçe, AŞAĞI PINARBAŞI Mahalle/Köy, 15847 Ada, 2 Parsel, A GİRİŞ 2 NOLU BAĞIMSIZ BÖLÜM taşınmazın ’da içinde bulunduğu ana taşınmaz, mimari projesine ve imar durumuna uygun olarak yapılan tapu kaydında vasfı belirtilen 10 katlı Apartman olduğu, borçlu kendisi oturmakta, ana taşınmaz Durna, Yemeni ve Hürkan sokaklara cepheli konumda, şehir merkezine uzak durumda yakın çevresinde iş merkezi, AVM merkezleri ve caddeler üzerinde çok sayıda iş yerleri bulunmaktadır, alışveriş merkezlerine, sosyal donatı alanlarına, eğitim kurumlarına, Yüksek öğrenim yurtlarına, Camilere, Pazar alanlarına ve sağlık merkezlerine yakın olup, oto gara , Selçuklu Belediyesine , kampus alanlarına, Hava limanına, Büyük Sanayi bölgelerine uzak konumda, Bölge Sosyal ve kültürel normal gelişmiş durumdadır. Taşınmazın bulunduğu yerde meskenlerde genel olarak öğrenci ve aileler oturmaktadır. Taşınmazın yakın çevresinde 17 nolu Bosna Hersek Sağlık ocağı, Yörünge camii, Bosna Hersek parkı, Yunus emre camii, Mustafa Fevzi Serin ilkokulu, Kıvılcım, İdeal öğrenci yurtları, Bosna Ağız ve Diş sağlığı merkezi, otel Riksos, Selçuk üniversitesi kampusu ve Kılıçarslan Gençlik merkezi bulunmaktadır. bulunduğu bölgede planlı yapılaşmalar ve devam etmektedir. Bölgenin alt yapı hizmetleri (Elektrik, Yol, Su Kanalizasyon ve Doğalgaz gibi) tam olup, her türlü belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanılmaktadır. Ulaşım durumu her türlü toplu ulaşım araçları ile her yöne gidilebilir. Otobüs, Minibüs ve Tramvay ile ulaşım sağlanmaktadır. Taşınmaz Selçuklu Tıp ve Selçuk Üniversitesi kampus alanına 2.20 km, Yeni İstanbul yoluna1.04 km , Selçuklu Belediyesine 7.45 km, otogara 6.90km , YHT garına 16.59km ve vilayet merkezine 15.67 km mesafededir.
Konya ili, Selçuklu İlçesi, Aşağı Pınarbaşı Mahallesi, 114 Cilt, 11233 Sayfa, 15847 Ada, 2parsel numaralı, 3.956,90m² yüzölçümlü, Karkas 10 katlı Apartman ve Arsası vasıflı ana taşınmazda, A giriş, zemin kat, 2 Bağımsız bölüm numaralı, 1/39arsa paylı, Mesken vasıflı taşınmaz olup M.S. adına TAM olarak kayıtlı bulunmakta, kat mülkiyetlidir. Ana taşınmazın dış duvar yüzeyleri tuğla örgü, harç sıvalı ve üzeri boyalı, Çatısı ahşap kiremit örtü olup, yatay ve dikey yağmur suyu olukları mevcuttur. Ana taşınmazın bina giriş kapısı alüminyum doğramadır. Merdiven basamakları, süpürgelikler ve sahanlıklar mermer, korkulukları alüminyum doğrama korkuluktur. Ana yapı kaloriferli ve asansörlüdür, onaylı mimari projesine göre; 3 oda, salon, mutfak, antre, banyo, ebeveyn duşu, lavabo, tuvalet ve 2 balkondan bölümünden oluşmaktadır. Balkon kısmı mutfağa dahil edilmiştir. Islak hacimlerin zeminleri seramik kaplı, odaların zemini ise laminat parke ile kaplı durumdadır. Daire giriş kapısı çelik kapı, iç kapılar ise ahşap panel kapıdır. Pencereler pvc doğramadan imal edilmiş olup ısıcamlıdır. Girişte vestiyer dolabı vardır. Islak hacimlerin duvarları tavana kadar fayans kaplı vaziyettedir. Diğer mahallerin duvarları sıva üzeri boyalıdır. Tavanlarda dekoratif alçıpan kartonpiyer ve perde bantı vardır. Mutfak alt ve üst dolapları yapılı durumda olup suni mermer tezgâh mevcuttur. Hilton lavabo vardır. Banyoda duşa kabin, klozet ve lavabo vardır. Merkezi ısınma ve panel petek vardır. Elektrik, su ve doğalgaz tesisatları vardır, bilirkişilerce taşınmazın değeri 900.000,00.-TL olarak tespit edilmiştir.
Taşınmazın Emlak Rayiç Değeri/İnşaat Ruhsat Tarihi/Alanı:
1- Selçuklu Belediye Başkanlığı Resmi İnternet sitesinden Kıymet takdirine konu taşınmazın bulunduğu Bosna Hersek Mahallesi Hürkan Sokak, 2023 yılı emlak vergisine esas m² birim değerinin 339,08 TL/m² olduğu belirlenmiştir.
2- Ana taşınmaza 28.07.1998 tarih ve 8/1 sayı ile inşaatına müsaade edilmiştir.
3- Onaylı Projesine göre mesken, Güney - Doğu cepheli mesken toplam net 86,43 m² dir.
4. Ana taşınmaz 15.12.1982 TARİH ve 17899 SAYILI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANMIŞ, bina inşaat sınıflarının tespitine dair cetvele göre; 2'inci Sınıf İnşaat grubuna girmektedir.
Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Hürkan Sokak No: 3/2 Selçuklu / KONYA
Yüzölçümü: 86,43 m2
Arsa Payı : 1/39 arsa payı 101,45.-m2
İmar Durumu: Konya ili, Selçuklu İlçesi, Aşağı Pınarbaşı Mahallesi, 15847Ada, 2 nolu parsel, Selçuklu Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 10.04.2023 tarih ve 16180sayılı imar durum belgesine göre planda 10 kat mesken sahasına isabet etmektedir . Parsel İmar uygulaması görmüş imar parselidir. Üzerindeki yapıya ait1998-8/1 tarih sayılı inşaat ruhsatı verilmiş.
Kıymeti : 900.000,00 TL KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: tapu kaydında yazıldığı üzere

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Lise öğrencilerine kariyer eğitimi başladı!

Lise öğrencilerine kariyer eğitimi başladı!