Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Kocaeli Merkez'de icradan satılık net 163 m² daire

Kocaeli Merkez'de icradan satılık net 163 m² daire

Kocaeli Merkez'de icradan satılık net 163 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli Merkez'de icradan satılık net 163 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Kocaeli Merkez'de net 163 m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2022/3545 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Kocaeli İl, Merkez İlçe, HACI HIZIR Mahalle/Köy, 4166 Ada, 16 Parsel, c blok bodrum + zemin 2 nolu Nolu Bağımsız bölüm dubleks mesken nitelikli olup, İzmit Belediyesi ve İzmit Tapu Müdürlüğünde, parsel üzerinde yer alan yapıya ait 03.08.2006 tarih 42 sayı ile onaylı kat irtifakına esas mimari projesi incelenmiştir. Dosyasında Yapı Ruhsatına rastlanmamıştır. Dosyasında C Blok farklı bağımsız bölümlere ait Yapı Kullanma İzin belgesi alındığı görülmüş olup taşınmazı kapsayan Yapı Kullanma İzin belgesi bulunmamaktadır. Yapı Kullanma İzin belgesi üzerinden 03.08.2006 tarih bila sayılı ruhsat alındığı görülmüştür. Konu mülke yakın konumda dükkan, isyeri, eğitim kurumları ve sosyal donatı alanları da bulunmaktadır. Bölgedeki yapılaşma yoğunluğu yüksek düzeyde olup, ayrık ve bitişik nizam yapı stili ile inşa edilmiş 3-5 katlı konut olarak kullanılan yapılar yer almaktadır. Parsel etrafı beton duvar ile çevrili olup, içerisinde toplam 3 blok bulunmaktadır. Taşınmazın konumlu olduğu C blok, bodrum + zemin + 2 normal kat + çatı katlı olmak üzere toplam 5 katlı olarak projelendirilmiş ve inşa edilmiştir. Bodrum + zemin katta, 2 dubleks mesken, 1.normal katta 2mesken, 2.normal kat + çatı katta 2 dubleks mesken olmak üzere blokta toplam 6 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bina girişi vaziyet planına uygun olarak bodrum kat seviyesinden ve batı cepheden alüminyum doğrama kapı ile sağlanmaktadır. Dış cephesi mantolama üzeri akrilik cephe boyası ile boyalıdır. Açık otopark imkanı bulunmaktadır. Bodrum kattan batı cepheden sağlanan bina girişine göre sağ kolda konumludur. Keşif günü taşınmaza gidilmiş, kapı çalınmış, açan olmamıştır. Proje bilgileri esas alınmıştır. Taşınmaz tasdikli mimari projesine göre toplam brüt 180 m2, net 163 m2 (+3 m2 teras, +13 m2 balkon) alanlıdır. Bodrum katta, Salon + mutfak, hol, 1 oda, hol ve 1 teras, zemin katta, salon, mutfak, 2 oda, 2 banyo, wc, hol ve 3 balkon hacimlerinden oluşmaktadır.

Adresi : Hacıhızır Mahallesi, İbrahim Taşören Sokak, Nesgis Evleri Sitesi, C Blok, No:34, Bodrum + Zemin Kat, Daire:2 İzmit/ KOCAELİ

Yüzölçümü : 2.826 m2

Arsa Payı : 212/3330

İmar Durumu :İzmit Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamında, Taks:0.30, Kaks:0.90, hmax=3 kat, Ön bahçe çekme mesafesi:5.00m, yan bahçe çekme mesafesi:3.00m yapılaşma koşullarında Konut Alanında kalmaktadır.

Kıymeti : 4.980.000,00 TL

KDV Oranı : %20

Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da bodrum katta çıkan yangın panik yarattı

Isparta'da bodrum katta çıkan yangın panik yarattı