Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Kocaeli Gebze'de icradan satılık brüt 95m² daire

Kocaeli Gebze'de icradan satılık brüt 95m² daire

Kocaeli Gebze'de icradan satılık brüt 95m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kocaeli Gebze'de icradan satılık brüt 95m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Kocaeli Gebze'de brüt 95m² daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/3685 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
Kocaeli İl, Gebze İlçe, OSMANYILMAZ Mahalle/Köy, 2398 Ada, 11 Parsel, 1. normal kat,6 nolu bağımsız bölüm Nolu Bağımsız Bölüm Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Osmanyılmaz Mah,2398 Ada, 11 parsel, 1. normal kat 6 nolu bağımsız bölüm, Değerlemeye konu taşınmazın 408,09 m2 yüz ölçümüne sahip arsa üzerine ayrık nizam, tek blok yapı olarak 3/B yapı sınıfında betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş olup, 2 bodrum+zemin+3 normal kat+çatı kattan oluşmaktadır. Bina toplam 11 adet bağımsız bölümden oluşmaktadır. Binanın girişi 2. bodrum kat seviyesinden tek girişten sağlanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bina 4-6 yaş aralığındadır. Projesinde 6 nolu bağımsız bölüm mesken 3+1 tipinde olup brüt inşaat alanı 95,00 m2 'dir. Yakın çevresinde konut türü yapılaşmalar vardır. Resmi dairelere bankalara okullara ve alışveriş merkezlerine yakın konumdadır. Çevresinde 4-5 katlı yoğun konut türü yapılar mevcuttur.D-100 karayoluna ve TEM Otoyoluna yakın konumdadır. Tüm alt yapı ve Belediye hizmetlerinden faydalanmakta olup, ulaşım imkanları iyidir. Taşınmaz sağlık eğitim haberleşme iletişim sosyal ve kültürel faaliyetlerden yol su elektrik telefon ve kanalizasyon gibi hizmetlerden faydalanmaktadır. Sosyal donatıları yeterlidir. Etrafında konut türü yerleşim alanları işyerleri ve eğitim tesisleri mevcuttur. Alım satım kabiliyeti yüksektir. Taşınmaz konumu açısından ele alınacak olursa nüfusun yoğun olduğu bölgede olduğu görülecektir. Gebze ilçesinin en önemli alışveriş merkezi ve iş merkezlerine sosyal aktivitelerin gerçekleştirileceği merkezlere yakın mesafededir.
Adresi : Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Köşklü Çeşme Mah, 534. Sokak Dış Kapı No :4/6 Gebze / KOCAELİ
Yüzölçümü : 408,09 m2
Arsa Payı : 37/434
İmar Durumu: İnşaat tarzı 1/1000 ölçekli uygulama imar planında konut alanı lejantında yer aldığı,ayrık nizam 4 kat, T.A.K.S :0.40 imarlı yapılaşma şartlarında olduğu tespit edilmiştir.
Kıymeti : 2.520.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2018 Volkswagen Passat 3C

İcradan satılık 2018 Volkswagen Passat 3C