Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel İcradan satılık 2013 Model Mercedes Benz marka araç

İcradan satılık 2013 Model Mercedes Benz marka araç

İcradan satılık 2013 Model Mercedes Benz marka araç için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İcradan satılık 2013 Model Mercedes Benz marka araç

2013 Model Mercedes Benz marka araç icradan satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/503 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Muhammen Kıymeti    Adedi    Cinsi    Mahiyeti ve Önemli Vasıfları
2.180.000,00TL    1    Taşıt    34DOH980 Plakalı Araç, BİLİRKİŞİ RAPORUNA GÖRE; 2013 Model, MERCEDES-BENZ Marka ,Motor No OKUNAMADIĞI, WDD2183931A093829 Şasi No'lu, Yakıt Tipi Dizel, Vites Tipi Otomatik, Rengi Siyah, Otomobil/218 CLS 350 CDI 4 MATIC M1 Otomobil Cupe, plakası araç üzerindedir, Araç üzerinde yapılan tetkik ve incelemelerde aracın 6 silindirli, 195 (KW) 265 BG motor gücünde, 2987 cm3 silindir hacminde, 2360 kg azami yüklü ağırlıklı, otomatik şanzımanlı vitesli (4wd) 4 MATIC çekişli, 4 (3+1) yolcu koltuklu, 5 (4+1) kapılı, yolcu taşıma maksatlı bir cupe serisinde otomobil olduğu tespiti yapılmıştır. Söz konusu araç tespit günü itibariyle anahtarı, kapı anahtarları yediemine teslimi yapılmış ve ruhsatnamesi yediemin yetkilisine teslimi yapılmamıştır. Aracın yediemin deposuna çalışır durumda gelmiş ve yedieminde park halinde olduğu, aracın çalışır durumda olduğu tespiti yapılmıştır. Kaporta aksamları açısından gözlemlendiğinde kaportasında herhangi bir fiziki olarak göz ile görülen hasarlı, kazalı durum görülmemektedir. Aracın arka ve ön tamponunda hafif boya çizikleri gözlenmiştir. Teker lastiklerinin %50 olarak kullanılır durumu görülmektedir. Yine aracın yedek lastiği ve jantı araç üzerindedir. ARACIN VARSA GİZLİ KUSURU BİLİNMİYOR, AKTARMA ORGANLARININ ORİJİNAL OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYOR Başkaca; Aracın Hasar (TRAMER) durumu bilinmiyor. Motor, mekanik yada herhangi bir aksamında arızası, kazası, değişeni,boyası olup olmadığı bilinmiyor. Araç Çanakkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Çan Yolu Üzeri Yediemin otoparkındadır

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yılbaşı Rezervasyonlarına Dikkat: Bu Haberi Okumadan Rezervasyon Yaptırmayın!

Yılbaşı Rezervasyonlarına Dikkat: Bu Haberi Okumadan Rezervasyon Yaptırmayın!