Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Eskişehir Sivrihisar'da icradan satılık 145 m² 3+1 daire

Eskişehir Sivrihisar'da icradan satılık 145 m² 3+1 daire

Eskişehir Sivrihisar'da icradan satılık 145 m² 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Eskişehir Sivrihisar'da icradan satılık 145 m² 3+1  daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Eskişehir Sivrihisar'da 145 m² 3+1  daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/29 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, bulunduğu yer, kıymeti ve önemli özellikleri: Eskişehir İli Sivrihisar İlçesi Hızırbey Mahallesi 4610 ada, 9 parsel -/3/-/8 Mevkiinde bulunan sayılı satışa konu taşınmaz; Kemal Sülükoğlu Caddesine cephelidir. Ankara-Eskişehir bölünmüş karayoluna (Dumlupınar Bulvarı) 350 metre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğüne 350 metre, Atatürk Bulvarına 200 metre, Belediye Başkanlık Binasına 1350 metre, Adliye ve Hükümet Konağına 1550 metre mesafededir. Bulunduğu çevrede 4 ve 6 katlı benzer yapılar yer almaktadır. Öğrenci yurdu ve sosyal donatı alanlarına yürüme mesafesindedir. Elektrik, su, doğalgaz iletişim ve ulaşım gibi belediye hizmetlerinin tamamı mevcuttur. Taşınmaz Hızırbey Mahallesi, Kemal Sülükoğlu Caddesinde 54 kapı numaralı, Gonca apartmanının 3.kat 8 no'lu bağımsız bölümüdür. Ana yapının bulunduğu parsel dikdörtgen şeklinde ara parseldir. Meskenin bulunduğu Ana yapı, Bodrum + Zemin + 3 normal katlı, her katı 290 m²dir. Her kat da 145,00 m² büyüklüğe sahip 2 daire, toplam dört kat da 8 daire bulunmaktadır. Taşınmaza iki kanatlı demir doğrama kapıdan girilmektedir. Bodrum katı sığınak, kalorifer dairesi gibi ortak kullanım alanıdır. Apartman merdiven basamakları mermer, duvarları boyalıdır. Betonarme Karkas inşa tarzında 5 katlı inşa edilen binanın cephe mantolaması yapılmış, ahşap oturma çatı üstü kiremit örtülüdür. Meskene ait daire giriş kapısı çelik kapıdır. Antre de sunta lam vestiyer bulunmaktadır. Üç oda, bir salon, mutfak, kiler, banyo, wc ve lavabo ile iki adet balkonu olan dairedir. Daire pencereleri ve kapı doğramaları ahşaptır. Bina merkezi sistem kömür kaloriferli iken doğalgaz kombili kat kaloriferi dönüşümü yapılmıştır. Dairede doğalgaz kolon borusu kapıya kadar getirilmiş, doğalgaz tesisatı yapılmamıştır. Salon ve odaların tabanı vernikli ahşap taban tahtası, duvarları alçı sıvalı ve plastik badanalıdır. Antre, Hol, Mutfak, Banyo, wc ve lavabo tabanları Seramik, banyo ve wc duvarları fayans kaplamadır. Mutfakta alt ve üst sunta lam dolap, tezgah üstü mermer duvarlar kısmen fayans ve alçı sıvalı badanalıdır. Taşınmazın değeri: Ana yapının yaşı ve meskenin fiziki durumu dikkate alınmış, yıpranmanın %25 olduğu kanaatiyle, 2023 yılı için, T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yayınladığı tebliğe göre III. sınıf B grubu, yapılardandır. Bağımsız Bl. Değeri:145,00 m² x 6.350,00.-TL/ m²x 0,25 =690.562,50-TL Taşınmazın vasfı, konumu, mevcut durumu, İmar durumu, yaşı, büyüklüğü, bulunduğu yer, vs. gibi tüm bu özellikleri bir bütün halinde göz önünde bulundurularak ve de piyasa alım-satım rayiçleri de dikkate alındığında taşınmazın; keşif tarihindeki piyasa pazar değeri arsa payı dâhil: 940.000,00TL'dir.
Adresi : Hızırbey Mahallesi Şehirönü Mevkii 4610 Ada 9 Parsel 3.KatBağımsız Bölüm No:8 Sivrihisar / ESKİŞEHİR
Yüzölçümü : 145 m²
Arsa Payı :
İmar Durumu: Belediye sınırları içinde, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında 4 kat’ a izinli Taks/Kaks 0,35 / 1,40 dır. Ayrık Nizam Konut alanı içinde kalmaktadır.
Kıymeti : 940.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir, belediye sınırları içinde, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında 4 kat' a izinli Taks/Kaks 0,35 / 1

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eskişehir Odunpazarı'nda  icradan satılık 131 m² 3+1 daire

Eskişehir Odunpazarı'nda icradan satılık 131 m² 3+1 daire