Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 2+1 daire

Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 2+1 daire

Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çorum Merkez'de mahkemeden satılık 2+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Çorum Merkez'de 2+1 daire mahkemeden satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/4 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN;
Özellikleri : Çorum İli, Merkez İlçesi, Yeniyol Mahallesi, Cilt: 15, Sayfa: 1393, Ada: 427, Parsel: 34 adresinde, 302,75 m² alanındaki ana gayrimenkulü arsa vasfında, Kat İrtifakı yapılı, 9/156 arsa paylı, 3.Kat, (8) bağımsız bölüm numaralı Mesken niteliğinde kayıtlıdır. Bodrum Kat + Zemin Kat + Asma Kat + 4 Normal Kat olmak üzere toplam 7 katlı binada olan bağımsız bölüm; bitişik nizam, betonarme karkas olarak 1987 yılında inşa edilmiş binada bulunmaktadır. Binada asansör yoktur. Binanın giriş kapısı demir doğrama, dış cepheleri akrilik boyalı, ahşap çatılı, üzeri M.T.Kiremit örtülüdür. Elektrik, su, telekomünikasyon, doğalgaz ve kanalizasyon gibi altyapısı mevcuttur. III.Sınıf B Grubu yapılar sınıfına dahildir. Mücavir alan sınırları içinde, imar planında olup bitişik nizam, 5 kat, ticaret + konut alanındadır. (8) Numaralı Bağımsız Bölüm: Halihazırda mesken olarak kullanılmakta olduğu tespit edilen daire, 3.Katta, brüt 95,00 m² alanında olup, 2 oda, salon, mutfak, banyo, tuvalet, lavabo, hol, antre ve 1 balkon gibi mahallerden oluşmuştur. Isınması kalorifer (doğalgaz ? müstakil kombili sistem) ile yapılan daire; güneye cephelidir. Salon ve odalarının zemini ahşap döşeme, mutfak, antre, hol ve balkon zeminleri seramik döşeme kaplama, tavan ve duvarlarının yüzeyi kireç, çimento ve kum karışımı sıva üzeri beyaz plastik badanalıdır. Doğalgaz çekili ve kombisi olan mutfağında mermer tabliyeli tezgah, altında ve üstünde suntalemden yapılı dolaplar mevcuttur. Banyo, lavabo ve tuvalet zemini seramik kaplı, tavanların yüzeyi kireç, çimento ve kum karışımı sıva üzeri beyaz plastik badanalı, duvarların yüzeyleri seramiktir. Dış kapısı çelik, içkapıları ahşap, üzeri yağlı boyalı, ısıcamlı pencereleri PVC doğramadır.
Adresi : Yeniyol Mah. Eskisaray Sk. Fındıkoğlu Apt. No: 16 Kat 3 Merkez / ÇORUM
Yüzölçümü : 95,00 m2
Arsa Payı : 9/156
İmar Durumu: Bitişik nizam 5 katlı ticaret alanında kalmaktadır.
Kıymeti : 1.650.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nevşehir 15 Temmuz'da mahkemeden satılık 927 m² arsa

Nevşehir 15 Temmuz'da mahkemeden satılık 927 m² arsa