Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 90 m² daire

Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 90 m² daire

Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 90 m² daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 90 m² daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Çanakkale Merkez'de 90 m² daire mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/37 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Çanakkale İl, Merkez İlçe, KEPEZ Mahalle, 532 Ada, 1 Parsel, 7 Nolu Bağımsız Bölüm Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Kepez Beldesi, Hamidiye Mahallesi, Fatih Caddesi üzerine konumlanmış, İl Genelinde TOKİ konutları olarak bilinen yer; Çanakkale Belediyesi hizmet binasına kuş uçumu 4600 metre, Çanakkale Valiliği Hizmet binası, Çanakkale Feribot İskelesi ve Kordona ortalama 5000-5800 metre Çanakkale Hava Alanına ortalama 4000 metre, Şehirlerarası otobüs terminaline 6400 metre, 17 Burda alış veriş Merkezine 2500 metre, Çanakkale Devlet Hastanesine ortalama 950 metre, Kepez Sahile ise ortalama olarak 950 metre mesafededir. Sahip olduğu konum sebebi ile taksi ya da toplu taşıma araçları ile Merkezi konumlara ulaşımda sorunu bulunmayan yerlerdendir. Taşınmazın bulunduğu bölgede altyapı hizmetleri tamamlanmış, bahçesinin düzenlenmiş, giriş zeminine taş döşenmiş olduğu tespit olduğu tespit edilmiştir. Kıymet Taktirine konu taşınmaz 1 katta yer alıp Kapı numarası 7 tür. Bina girişine göre sağ tarafta konumludur. 2 oda, 1 salon + mutfak, 1 banyo+tuvalet, oluşmaktadır. Isınma doğal gaz ile sağlanmaktadır. Toplam kullanım alanı; ortalama olarak 90 m² civarındadır. Bulunduğu bina ortalama 10-12 yaşındadır.
Adresi : Çanakkale Merkez Kepez Beldesi Hamidiye Mahallesi Fatih Caddesi Dış Kapı No : 7B-20 İç Kapı No :7Çanakkale Merkez / ÇANAKKALE
Yüzölçümü : 90 m2
İmar Durumu: Yerleşik konut alanı 6 katlı
Kıymeti : 2.200.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas Merkez'de icradan satılık 528 m² arsa

Sivas Merkez'de icradan satılık 528 m² arsa