Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 520 m² arsa

Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 520 m² arsa

Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 520 m² arsa için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çanakkale Merkez'de mahkemeden satılık 520 m² arsa

Çanakkale Merkez'de 520 m² arsa mahkemeden satılıktır. İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/38 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Çanakkale İl, Merkez İlçe, SERÇİLER Köy, Kara Çaltı Mevkii, 135 Ada, 7 Parsel, Dava konusu taşınmaz, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, Serçiler Köyü, 135 Ada, 7 nolu parseldir. Taşınmazın tapu kayıtlarındaki vasfı "Arsa" olup 520,00 m2 alana sahiptir. Taşınmaz Kara Çaltı Mevkii'nde konumlu olup Köy içinde yer almaktadır. Parselin kadastro yoluna cephesi yaklaşık 16 mt'dir. Taşınmazın Çanakkale-Çan Yolu'na olan mesafesi 400 mt, Çanakkale merkeze olan mesafesi 25 km'dir. Taşınmazın yakın çevresinde, arsa nitelikli taşınmazlar yer almaktadır. Mahallinde yapılan keşifte parsel içerisinde tek katlı, çoğunluğu yıkılmış metruk bina kalıntısı olduğu görülmüştür. Yapı haricindeki bahçe alanında birkaç adet meyve ağacı (erik, armut, ayva ve incir) ve 1 adet çam ağacı olduğu görülmüştür. Ağaçların değeri, taşınmazın değer takdirinde göz önünde bulundurulmuş ancak içerisindeki yapının herhangi bir ekonomik değeri olmadığı için değerlemede yapı değeri dikkate alınmamıştır.
Adresi : Karaçaltı Mevkii 135 Ada 7 Parsel Merkez / ÇANAKKALE
Yüzölçümü : 520 m2
İmar Durumu: Kırsal Yerleşik Alan lejantında kalan arsa
Kıymeti : 1.050.000,00 TL
KDV Oranı : %10
Kaydındaki Şerhler: -

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ağrı'da Su Sıçratma Kavgası Kötü Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı

Ağrı'da Su Sıçratma Kavgası Kötü Bitti: 1 Ölü 2 Yaralı