Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Balıkesir Karesi'de icradan satılık 55 m² 2+1 daire

Balıkesir Karesi'de icradan satılık 55 m² 2+1 daire

Balıkesir Karesi'de icradan satılık 55 m² 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Balıkesir Karesi'de icradan satılık 55 m² 2+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Balıkesir Karesi'de 55 m² 2+1  daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/180 SATIŞ sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Balıkesir İli Karesi İlçesi HİSARİÇİ Mahallesi 8317 ada 7 parsel 5 nolu bağımsız bölüm mesken vasıflı olarak tapuda kayıtlı, Balıkesir İli Karesi İlçesi Hisariçi Mahallesi Örücüler Caddesine cepheli No:21A/5 adresinde bulunmaktadır, bulunduğu bina betonarme karkas tarzda inşaa edilmiştir, bina bodrum kat üzerinde 5 katlıdır, binanın dış duvarları dış cephe boyalıdır, satışa konu taşınmaz 2. katta yer almaktadır, mimari projesine göre; 2 oda, salon, mutfak, hol, banyo, 1 balkon, wc, alanlarından oluşmaktadır, ~55 m2 alanlıdır, şehir merkezine kuşuçuşu yaklaşık mesafesi 50 m'dir, ön cephesindeki yol asfalt kaplıdır, civarında 6-7 katlı konut ve ticari amaçlı yapılmış yapılar bulunmaktadır, çarşı merkezinde bulunması avantajlı. Her türlü alt yapı hizmeti (Elektrik, su, yol-, kanalizasyon, doğalgaz, çevre temizlik hizmetleri vb.) tam olduğu taşınmazdır. Ayrıca, tapu kaydında "64 nolu parselin 72 nolu parsele 2,64 m2 tecavüzü vardır." şerhi bulunmakta olup taşınmaz bu şerh ile birlikte satılacaktır, alıcısına tescili bu hali ile yapılacaktır.
Adresi : Hisariçi Mahallesi -Karesi / BALIKESİR
Yüzölçümü : 174,16 m2 (Arsası)
Arsa Payı : 1/14
İmar Durumu : Balıkesir Karesi Belediye Başkanlığının 23/01/2024 tarih ve 537 sayılı yazısı ile " Hisariçi Mahallesi 8317 ada 7 parsel, Karesi Merkez 1/1000 ölçekli Revizyon İlave Uygulama İmar Planında Bitişik Nizam Altı Kat (B-6) Ticaret (T) Alanı tanımlı olup, ön bahçe yapı yaklaşma mesafesi sıfır (0) metre, eksik imar parselidir.
" şeklinde bildirilmiştir.
Kıymeti : 1.250.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun-Çarşamba Havalimanı Haziran Ayı İstatistikleri Açıklandı

Samsun-Çarşamba Havalimanı Haziran Ayı İstatistikleri Açıklandı