Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya Muratpaşa'da icradan satılık 3+1 daire

Antalya Muratpaşa'da icradan satılık 3+1 daire

Antalya Muratpaşa'da icradan satılık 3+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Muratpaşa'da icradan satılık 3+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Antalya Muratpaşa'da 3+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/200 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Antalya İl, Muratpaşa İlçe, SİNAN Mahalle/Köy, 5057 Ada, 6 Parsel, 4. kat 9 nolu bağımsız bölüm numaralı mesken , 1/1 Hissesi S..G.. adına kayıtlıdır. Satışa konu olan taşınmaz
tam hisse ile satılacak. 123 m2brüt kullanım alanlı, 3 (üç) cepheli (doğu,batı,kuzey),bina girişine göre sağ tarafta konumludur. Taşınmaz ;Salon+mutfak+yatak odası,çoçuk odası ,oturma odası,banyo ve 2 adet balkon hacimlerinden oluşmaktadır. Taşınmazın giriş kapısı çelik kapı, oda kapıları panel kapı , mutfak tezgahı mermer, dolapları mdf ,pencereler pvc doğrama , duvarlar sıva+boya, ıslak hacim taban duvar seramik ,tavan pvc asma tavan , daire aydınlatması klasik aydınlatma ,balkon korkulukları demir doğrama olarak imar edilmiştir. Banyo içinde duş kloset ve lvb bulunmaktadır. Kullanılmakta olup tamirat ihtiyacı bulunmamaktadır. Taşınmaz 34 yaşında, asansörlü bir binada yer almaktadır.Ana gayrimenkul üzeinde ayrık nizamda, betonarme karkas inşaat tarzda tek blok yapılmıştır.Taşınmaz bodrum +zemin +4 normal kat olarak inşaa edilmiştir. Taşınmazın dışardan bakıldığı zaman bakımlı vaziyettedir.Taşınmazın bulunduğu binada asansör bulunmaktadır.
Adresi : Sinan Mahallesi,Cebesoy Caddesi , Terzioğlu Apt. No:40/7Muratpaşa / ANTALYA
Yüzölçümü : 592 m2
Arsa Payı : 4/40
Kıymeti : 4.000.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: "Yönetim Planı:04/01/1993" beyan, 03/07/2023tarih ve 35950 yevmiye sayılı Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin "Diğer (Konusu:RUHSATLI PROJESİNE AYKIRI VE KAÇAK OLARAK YAPILAN UYGULAMALARLA İLGİLİ 07/06/2023 TARİH 04/49 CİLT NOLU YAPI TATİL ZAPTI DÜZENLENMİŞTİR. )" beyanı "Diğer, E:3 ÇATI ARASI DUBLEKS" eklenti bilgisi ile Muhtelif dosyalardaipotek ve haciz şerhi vardır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Samsun Çarşamba'da icradan satılık 112 m² daire

Samsun Çarşamba'da icradan satılık 112 m² daire