Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Antalya Manavgat'ta icradan satılık 2+1 daire

Antalya Manavgat'ta icradan satılık 2+1 daire

Antalya Manavgat'ta icradan satılık 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya Manavgat'ta icradan satılık 2+1 daire

Antalya Manavgat'ta 2+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/321 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Taşınmaz Antalya İl, Manavgat İlçe, Yukarı Mahalle/Köy, 1917 Ada, 3 Parsel, bodrum kat 1 Nolu Bağımsız Bölüm, mesken nitelikli, 28/379 arsa paylı olarak tapuda kayıtlıdır. Ana taşınmaz 379 m2 yüzölçümlüdür.Taşınmaz Manavgat İlçesi, Şelale Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi'nin 200m kadar kuzeyinde, Salı Pazarı Pazar Yeri'nin 200m kadar doğusunda, 3585 sokak üzerinde ve bu yola kuzey yönden cepheli durumda olup, yaklaşık kuş uçuşu olarak Manavgat Belediyesi'ne 550 m, Manavgat Devlet Hastanesi'ne de 1km mesafede bulunmaktadır. Hudutları itibari ile parselin kuzeyi yol, diğer cepheleri ise komşu parseller ile çevrilidir. Parsel çevresinde bulunan imar yolları açılmış ve kaplanmıştır. Parsel konumu itibari ile Manavgat Belediyesi sınırları içerisinde bulunmakta olup,belediye ve diğer kurumların sağlamış olduğu tüm altyapı hizmetlerinden yararlanabilir durumdadır. Parsel, çevresinde konut amaçlı yapılaşmanın ve talep oranın yoğun olarak bulunduğu bir bölgede bulunmaktadır.Satışa konu parsel üzerinde bir adet betonarme karkas yapı bulunmaktadır. Bu yapı bodrum kat, zemin kat, 1. normal kat, 2. normal kat ve çatı katı seviyelerinden oluşmaktadır. Yapının dış cephesi yer yer dekoratif amaçlı Kaplama malzemeleri ile de kaplanmış durumda olan sıva üstü boya, cephe Doğramaları İse plastiktir. Yapı keşif tarihi itibari ile belirli oranda yıpranmış bir görünüme sahiptir. Projesine göre yapının her bir katı çift daire konut amaçlı olarak tasarlanmıştır. Satışa konu 1 bağımsız bölüm numaralı daire,yapının bodrum katının kuzey (yol) cephesinde (merdivenden inince sol tarafında) bulunan dairesidir. Projesine göre daire, antre, wc&lavabo, banyo, yatak odası, çocuk odası, mutfak ve salon mahallerinden oluşmaktadır. Keşif tarihi itibari ile yerinde yapılan incelemelerde, dairenin projesinde olmamasına rağmen fiiliyatta balkonunun da yapılmış durumda olduğu görülmüştür. Dairenin giriş kapısı çelik kapı, cephe doğramaları ise plastiktir. Projesine göre keşfe konu dairenin brüt inşaat alanı 56,90m² olarak tespit edilmiş, bağımsız bölümün net alanı ise 48,86m² olarak hesaplanmıştır.Parsel üzerinde bulunan yapının; 11.09.2014 tarih ve 2014/468 ruhsat numaralı 'Yapı Ruhsatı 15.05.2015 tarih ve 2015/584 belge numaralı 'Yapı Kullanma İzin Belgesi Bulunmaktadır. Taşınmaz Şelale Mahallesi, 3585 Sokak, Can Apartmanı, No:6, Kat: Bodrum, Daire No:1Manavgat / ANTALYA adresindedir.
İmar Durumu:Taşınmaz; Manavgat 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında Konut Alanları içerisinde kalmakta olup, yapılaşma koşulları; Ayrık Nizam,TAKS=0,40 ve 3 Kat olarak tanımlanmıştır.
Kıymeti : 1.800.000,00 TL
KDV Oranı : KDV Kanunun 17. Maddesinin 4. Fıkrası Uyarınca Muaf
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de örtü altında çilek hasadı! Çileğin kilosu tarlada ne kadar?

Mersin'de örtü altında çilek hasadı! Çileğin kilosu tarlada ne kadar?