Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Adana Yüreğir'de icradan satılık 100 m² dubleks daire

Adana Yüreğir'de icradan satılık 100 m² dubleks daire

Adana Yüreğir'de icradan satılık 100 m² dubleks daire için haberimizi okumaya devam edin…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Yüreğir'de icradan satılık 100 m² dubleks daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Adana Yüreğir'de 100 m² dubleks daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/282 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İl, Yüreğir İlçe, Cumhuriyet Mahallesi, 9563 Ada, 23 Parsel, Zemin+1.Kat, 1 Nolu Dubleks mesken nitelikli taşınmazdır. Binanın girişi, merdivenleri ve ortak kullanım alanlarında zeminleri mermer kaplamalı, duvarları sıva üzeri boya kaplamadır. Bina dış cephesi dış cephe boyalıdır. Değerlemeye konu Zemin+ 1 normal kat 1 numaralı, doğu cepheden zemin kat seviyesinden sağlanan bağımsız girişe sahip olup güney, batı ve doğu cephelidir. Yüreğir Belediyesi İmar Arşivinde incelenen mimari projesi ve yerinde yapılan tespitlere göre zemin kat; 45 m2 brüt kullanım alanı olup; 1 salon, 1 mutfak, wc, kiler ve giriş hacimlerinden, 1.Kat; 55 m2 brüt kullanım alanı olup; 2 oda, 1 banyo ve 1 teras hacimlerinden oluşmakta olup konu taşınmaz brüt toplam 100 m2 kullanım alanına sahiptir. Odaların zemini seramik kaplı olup, duvarları alçı sıva üzeri saten boyalıdır. Antre ve hol zeminleri seramik kaplamalı olup, duvarları alçı sıva üzeri saten boyalıdır. Mutfakta tezgah ve mutfak dolabı eksik imalat şeklindedir. Banyo ve wc mahallerinin zemini ve duvarları seramik kaplamalıdır. Mesken iç kapılar ahşap panel doğrama kapıdır. Pencereleri ve pvc doğramadır. Konu taşınmaz genel olarak bakımsız ve kötü iç teknik özelliklere sahiptir.
Adresi : Akdeniz Mah. 431 Sok. No:37, Kat: Zemin+1.Kat, Daire:1 Yüreğir / ADANA
Ana taşınmaz yüzölçümü: 450 m2, Dubleks mesken: zemin kat bürüt: 45 m2, 1.Kat bürüt: 55 m2 dir.
İmar Durumu: 1/1000 ölçekli imar uygulama imar planına uygun imar düzenleme (uygulama) çalışması mahkeme kararı uyarınca devam etmekte olup, neticelendikten sonra imar durumu verilebilecektir.
Kıymeti : 1.750.000,00 TL KDV Oranı : %10 Arsa Payı : 1/2
Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydındaki gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Demokrat Temsilciler Meclisi Üyeleri Bıden'ın Erken Aday İlan Edilmesine Muhalefet Edecek

Demokrat Temsilciler Meclisi Üyeleri Bıden'ın Erken Aday İlan Edilmesine Muhalefet Edecek