Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Emlak / Personel Adana Çukurova'da icradan satılık 85 m² 2+1 daire

Adana Çukurova'da icradan satılık 85 m² 2+1 daire

Adana Çukurova'da icradan satılık 85 m² 2+1 daire için haberimizi okumaya devam edin…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Çukurova'da icradan satılık 85 m² 2+1 daire
KAYNAK: ilan.gov.tr

Adana Çukurova'da 85 m² 2+1 daire icradan satılıktır.İlanın detaylarını ilan.gov.tr'den bulabilirsiniz. Kısaca ilan detayı şöyle:

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2024/299 ESAS sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Adana İli, Çukurova İlçesi, Karalarbucağı Mah. 6731 Ada, 2 Parsel, 1. kat 2 nolu bağımsız bölüm, arsa pay/payda 1/380, bağımsız bölüm niteliği mesken, ana taşınmaz yüzölçümü 765,00 , borçlu adına 1/1 hisse olan taşınmaz üzerinde bilirkişi incelemesi yapılmış olup, aşağıda yazılı hususları tespit etmiştir. Konumu: Dava konusu Taşınmaz Valiliğin 4 km, Devlet Bahçeli Bulvarının 300 metre kuzeyinde, Turgut Özal Bulvarının 200 metre doğusunda , İller Bankası kavşağına 300 metre mesafede 81023 sokak üzerindedir. Yakın çevresinde Güzelyalı Dinlenme parkı ve Yenibaraj Cami bulunmaktadır. Konut amaçlı kullanılan ruhsatlı apartman tarzı yapılaşmaların olduğu bölge içinde yer almaktadır. Her türlü sosyal donatılara yakın mesafededir. Bölgede yol, elektrik, su, doğalgaz, kanalizasyon altyapıları hizmetleri tamamlanmış olup, ulaşımı kolaydır. Ana gayrimenkul özellikleri: Konu taşınmazın Çukurova Belediyesinde yapılan araştırmada 19/04/ 2018 tarih ve 1/17 sayı ile ruhsat almış olduğu, 07/04/2020 tarih ve 3/7 sayı ile de iskan belgesi almış olduğu bilgisine ulaşılmıştır. Ana gayrimenkul tek bloklu, betonarme karkas yapı cinsinde, toplam 765,00m2 yüzölçümündedir. Bodrum Kat + Zemin Kat + 12 Normal Katlı olmak üzere toplam 14 kat yapı yüksekliğinde, 13 kat bina yüksekliğindedir. Bodrum katta ortak alanlar, işyeri ekleri, Zemin katta 3 B.B İşyeri, Normal katlarda her kat 2 daire, 24 BB Mesken olmak üzere toplam 27 Bağımsız Bölümlüdür.4-6 yaş civarındadır. Bağımsız Bölüm Özellikleri: İcra takibine konu taşınmaz 1. Kat 2nolu Bağımsız Bölüm mesken vasfındadır. Kuzey+Doğu+Güney cephelidir. Asansörden çıkışta sol tarafta ,merdivenden çıkışta sağ tarafta kalmaktadır. Yol cephesine göre arka cephede kalmaktadır. Taşınmazın Kat İrtifakı Projesinde de konumunun aynı kat ve yönde olduğu, ancak projesinde 1+1 şeklinde olan 2 nolu taşınmazın ,yerinde mutfak ve ebeveyn yatak odası arasında kalan balkonun kapatılarak 2. Oda şekline dönüştüğü, mutfak önünde bulunan balkonun kapatılarak salon ve mutfak ile birleştirilip beraber kullanılmakta olduğu, yangın güvenlik holünün giysi odasına dönüştürülmüş olduğu gözlenmiştir. Halihazırda salon+ balkon+mutfak beraber, 2 yatak odası, 2 banyo, giysi odası, wc, çamaşır balkonu hacimlerinden oluşmaktadır.2+1 şeklindedir.Yaklaşık85 m2 brüt, 80 m2 net alanlıdır. Meskenin giriş kapısı çelik kapıdır. Tüm odalarda zemin laminant parke kaplıdır. Antre ve hol zemini seramik malzemedir. Wc , banyo, ebeveyn banyo zemin ve duvarları seramik kaplamadır. Oda duvarları alçı sıva üzeri plastik boyalı, kartonpiyerlidir. İç kapılar amerikan panel, pencereler ve balkon kapıları pvc doğramadır. Bakımlı durumdadır. Hasar Sorgulama: Tespite konu binanın 06.02.2023 Kahramanmaraş depremi sonrası Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü tarafından yapılan inceleme kaydında HASARSIZ olarak belirtilmiş olduğu görülmüştür.
Adresi : Güzelyalı Mahallesi 81023 Sokak Alpergün Suit No:4 Kat:1 Daire:2 Çukurova / ADANA
Ana taşınmaz yüzölçümü: 765,00 m2
Arsa Payı : 1/380
İmar Durumu: Kaks:1.60 TAKS:0.40 Ayrık yapı nizamında, Konut fonksiyonlu
Kıymeti : 2.250.000,00 TL
KDV Oranı : %1
Kaydındaki Şerhler: Taşınmaz takyidat raporunda olduğu gibidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İtalyan Gazeteciye Meloni'yi Küçümseyen Paylaşımlar Nedeniyle 5 Bin Euro Tazminat

İtalyan Gazeteciye Meloni'yi Küçümseyen Paylaşımlar Nedeniyle 5 Bin Euro Tazminat