Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Türkiye Şeker Fabrikası'na ait mülk ve yapılar 58,5 milyon liraya satıldı

Türkiye Şeker Fabrikası'na ait mülk ve yapılar 58,5 milyon liraya satıldı

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Türkiye Şeker Fabrikası'na ait mülkiyeti bulunan taşınmazlar ile üzerlerindeki yapılar 58,5 milyon liraya satıldı. Satış kararı, Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından alındı ve Resmi Gazete'de yayımlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Türkiye Şeker Fabrikası'na ait mülk ve yapılar 58,5 milyon liraya satıldı
KAYNAK: İHA

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Türkiye Şeker Fabrikası'na ait mülkiyeti bulunan taşınmazlar ile üzerlerinde yer alan yapılar, 58 milyon 500 bin lira bedelle satıldı. Bu karar, Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından alındı ve Resmi Gazete'de yayımlandı.

Satış Bedeli 58,5 Milyon Lira

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Bursa'nın Karacabey ilçesindeki 8 bin 556 metrekarelik taşınmaz ve üzerindeki yapılar, 58 milyon 500 bin lira bedelle Coşkun Örs Yemek, Gıda, Hayvancılık, Turizm ve Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne satıldı. Bu satış işlemi, 4046 sayılı Kanunun 3’üncü ve geçici 29. maddeleri ile 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin geçici 8. Maddesi uyarınca gerçekleştirildi.

Hukuki Dayanak

Özelleştirme işlemi, 4046 sayılı Kanun ve 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi. Bu karar, Türkiye'nin ekonomik yapılanmasına ve özelleştirme politikalarına ilişkin mevcut yasal düzenlemelerin bir sonucu olarak alındı.

Türkiye Ekonomisine Etkileri

Özelleştirme kapsamında gerçekleştirilen bu satış işlemi, Türkiye'nin ekonomik gelişimi ve özelleştirme politikalarının devamlılığı açısından önem arz etmektedir. Satıştan elde edilen gelirin ekonomiye katkı sağlaması ve özelleştirme sürecinin devam etmesi, ülkenin ekonomik istikrarına olumlu bir etki yapabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fernando Santos: "Sorumluluk Bana Ait"

Fernando Santos: "Sorumluluk Bana Ait"