Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Son gün 31 Ocak! Başvuranların hesabına 1400 TL yatacak

Son gün 31 Ocak! Başvuranların hesabına 1400 TL yatacak

31 Ocak 2024'e kadar başvuru yapabilecek vatandaşlar, 1400 TL destek ödemelerini almak için başvurularını tamamladıktan sonra hesaplarına yatırılacak parayı bekleyecekler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Son gün 31 Ocak! Başvuranların hesabına 1400 TL yatacak

Kamusonhaber'de Nihal Akçam'ın haberine göre, Kuveyt Türk, müşterilerini sevindirecek bir kampanya başlattı ve 31 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek olan bu fırsatlarla birlikte toplamda 1400 TL'ye kadar kazanç elde etme şansı sunuyor.

Kampanyanın detayları şu şekilde:

Mobil Uygulama İle Davet Kodu:
Kuveyt Türk müşterileri, mobil uygulamayı indirip hesap açan kişilere 200 TL hediye ediyor. Ayrıca, davet kodunu üç kişiye daha gönderenler her biri için 200 TL daha kazanma fırsatına sahip olacak, bu sayede toplamda 800 TL'ye kadar gelir elde edebilecekler.

Sağlam Nakit Kart Harcamalarında İade:
Kampanyaya katılan müşteriler, Kuveyt Türk'ün sağlam nakit kartını kullanarak yapacakları harcamalarda da 200 TL'ye kadar iade alabilecekler.

Fatura Talimatları İle Ek Kazanç:
Mobil uygulamadan fatura talimatı veren müşterilere her bir talimat için 50 TL, en fazla dört talimat için ise toplamda 200 TL'ye kadar ödül verilecek. Fatura talimatlarının ödenmesi halinde, ödüller müşterilerin hesaplarına yatırılacak.

Kredi Kartı Harcamalarında Altın Puan Kazanımı:
Mobil uygulamadan Kuveyt Türk müşterisi olan ve sağlam karta sahip olanlar, ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamalarında 200 TL değerinde altın puan kazanacaklar.

Tüm bu avantajlı kampanyaları bir araya getirerek, Kuveyt Türk müşterileri toplamda 1400 TL'ye kadar gelir elde etme imkanına sahip olacaklar. Kampanyadan en iyi şekilde faydalanmak isteyenler, detayları mobil uygulama üzerinden inceleyebilir ve katılım sağlayabilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İngiltere Erdoğan'ın saldırısına yanıt verdi

İngiltere Erdoğan'ın saldırısına yanıt verdi