Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Sabiha Gökçen'den Malezya'ya direkt uçuşlar başlıyor

Sabiha Gökçen'den Malezya'ya direkt uçuşlar başlıyor

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, İstanbul - Kuala Lumpur seferlerinin başlatılacağı duyuruldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sabiha Gökçen'den Malezya'ya direkt uçuşlar başlıyor
KAYNAK: İHA

Türkiye'nin en büyük ikinci havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), Malezya merkezli Batik Air'in yeni hattı ile küresel ağını genişletmeye devam ediyor. Batik Air'in gerçekleştireceği Kuala Lumpur seferleri, İstanbul Sabiha Gökçen ve Batik Air için bugüne kadar olan en uzun menzilli uçuş rotası olacak.

Batik Air, 10 Şubat 2024 tarihinden itibaren haftada dört gün olmak üzere İstanbul Sabiha Gökçen - Kuala Lumpur seferlerini başlatacak. Bu iş birliği ile İstanbul'u Kuala Lumpur'a 10 saat 50 dakika süren direkt uçuşla birleştiren havalimanı, Asya'nın önde gelen destinasyonlarına rahat bağlantı imkanı sunacak.

Batik Air Grup Strateji Direktörü Datuk Chandran Rama Muthy, bu kararı "Her iki uçta da iki önemli merkezi birbirine bağlayan bir rota oluşturmaya karar verdik. İstanbul Sabiha Gökçen, Avrupa'ya bağlanırken, Kuala Lumpur Uluslararası Havalimanı, Güneydoğu Asya, Doğu Asya ve Avustralya'ya bağlanarak hem iş hem de tatil amaçlı seyahatler için önemli avantajlar sunuyor" şeklinde değerlendirdi.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Batik Air iş birliği ile küresel havacılık dünyasında bağlanabilirliğini artırarak 163 destinasyona hizmet veren bir merkez haline gelmeye devam ediyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2000 model Porsche Carrera marka araç

İcradan satılık 2000 model Porsche Carrera marka araç