Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Merkez Bankası tahminindeki büyük sapma!

Merkez Bankası tahminindeki büyük sapma!

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Merkez Bankası’nın yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 58’e çıkarması ile ilgili “Yani yine yanlış politikalar, yine öngörüsüzlük ve yaklaşık 3 katı bir sapma… Çok değil daha 3 gün önce ‘bu hatadan derhal dönün’ diye hükümeti uyarmıştık. Ne yazık ki saptıkları bu yanlış yolda ve kuralsız yolculukta isabetli bir tahmin yapmaları imkansız! Tekrar söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz, zam furyasına artık bir son verin” açıklamasını yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Merkez Bankası tahminindeki büyük sapma!

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Merkez Bankası'nın yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 22.3'ten yüzde 58'e yükseltmesi hakkında sosyal medyada bir açıklama yaptı. Zorlu'nun bugünkü açıklaması şu şekilde oldu:

"Yine yanlış politikalar, yine öngörüsüzlük ve yaklaşık 3 katı bir sapma. Siyasi iktidarın son düzenlemeleriyle birlikte iğneden ipliğe her şeye zam geleceğini söylemiştik... Merkez Bankası, artık bu gerçeği gizleyemeyeceğini anlamış olmalı ki, yıl sonu enflasyon tahminini revize etmek zorunda kaldı! Tahminini yüzde 22.3'ten yüzde 58'e yükseltmiş durumda! Durum açıkça gösteriyor ki, yine yanlış politikalar, yine öngörüsüzlük ve yaklaşık 3 katı bir sapma söz konusu... Sadece 3 gün önce "bu hatadan derhal dönün" diye hükümeti uyardık. Ancak onlar, "nasıl olsa millet bize oy verdi" düşüncesiyle milletin cebini hedef almaya devam ediyorlar... Ne yazık ki, bu yanlış yolda ve kuralsız yolculukta isabetli bir tahmin yapmaları neredeyse imkansız! Tekrar söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz: Zam furyasına artık bir son verin!"

3c43505b-7057-4515-8644-0ab7575f92e0-w

ANKA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bilişim yoluyla dolandırıcılık suçlarından aranan 12 kişi yakalandı

Bilişim yoluyla dolandırıcılık suçlarından aranan 12 kişi yakalandı