Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Martı Tag Davasında Son Durum Ne? İkinci Duruşma Yarın

Martı Tag Davasında Son Durum Ne? İkinci Duruşma Yarın

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Martı TAG’a karşı açtığı davının ikinci duruşması yarın gerçekleşecek. Başkan Mehmet Ali Alkan, yaptığı açıklamada, ‘Ekmeğimize sahip çıkacağız’ dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Martı Tag Davasında Son Durum Ne? İkinci Duruşma Yarın
MUHABİR: Arda KIR

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın Martı TAG’a karşı açtığı davının ilk duruşması 27 Mart 2024 Çarşamba günü Antalya Adliyesi’nde görülmüştü. Martı Tag’ın hukuksuz şekilde iş yürüttüğünü iddia eden Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan yarın görülecek davaya destek istendi. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, “Korsan taşımacılıkla hukuki mücadele etmek amacıyla Martı-Tag uygulamasına karşı açmış olduğumuz haklı davamızın ikinci duruşması 10 Temmuz Çarşamba (Yarın) saat 11:00 de Antalya Adliyesinde görülecektir. Tek yürek olup ekmek davamızı savunmak adına Adliyede olacağız” dedi.

Asdasdasd++1

BAŞKAN ALKAN SERT ÇIKMIŞTI

Antalya Şoförler Odası ile Martı TAG arasındaki ilk dava duruşması Antalya 1. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde görülmüştü. Davanın ikinci duruşması ise yarın gerçekleştirilecek. Ulaşım esnafının uzun süredir şikayetçi olduğu Martı TAG’a tepkiler büyüyor. Vergi vermeden çalıştığı iddia edilen Martı TAG sürücülerinin aynı zamanda güvenlik zafiyeti de oluşturduklarının altını çizen Antalya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, ikinci duruşma için tüm esnafı adliyeye davet etti. İlk duruşmadan sonra kritik açıklamalardan bulunan Başkan Alkan, “İstanbul’daki davanın ne aşamada olduğunun öğrenilmesi için raya bir yazı yazılması istendi. Ben, mahkeme tutanaklarında geçen konuşmamda, biz geçen yıla göre ciromuzun yüzde 50 azaldığını söyledik. Kendilerinin parasız taşıdıklarını söylediler. Korsan taşıma değiliz diyorlar ama aynı idare mahkeme İzmir’de bunun parayla yapıldığını kanıtladı. Şimdi gizlilik kararı istiyorlar dosyada. Umarım gizlilik kararı verilmez. Şirketi Amerikan borsasındaymış. Amerikan borsasında işlem gören bir şirket Antalya’da babasının hayrına bu işi yapabilir mi?” demişti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CW Enerji Türkiye'nin Devleri Arasında Yerini Aldı

CW Enerji Türkiye'nin Devleri Arasında Yerini Aldı