Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Emeklilerden Meclis’e çağrı

Emeklilerden Meclis’e çağrı

Barınamayan, giyinemeyen ve açlığa mahkum edilen emeklinin artık gıdaya bile ulaşamadığını ifade eden Tüm Emeklilerin Sendikası Antalya Şubesi Başkanı Bilge Torosoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) iletilmek üzere bir imza kampanyası başlatacaklarını bildirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Emeklilerden Meclis’e çağrı

Olağan kongrelerini tamamlayan Tüm Emeklilerin Sendikası Antalya Şubesi Başkanı Bilge Torosoğlu ve yeni yönetimi ziyaret turuna çıktı. Seçimlerinin ardından kendilerini ziyaret eden Songül Başkaya’ya nezaket ziyaretinde bulunan Başkan ve yönetimi açlık sınırının ve asgari ücretin de altında bir maaşa mahkum edilen emeklilerin sorunlarını aktardı.

Barınamayan, giyinemeyen ve açlığa mahkum edilen emeklinin artık gıdaya bile ulaşamadığını ifade eden Başkan Torosoğlu, önümüzdeki günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) iletilmek üzere bir imza kampanyası başlatacaklarını bildirdi. Başkan Torosoğlu, “Maaşlarımıza insanca yaşanacak bir şekilde ek zam yapılmasını sağlık ve ilaç ihtiyaçlarımızın katkı payı kesilmeden karşılanmasını, yılda 4 kez en az asgari ücret tutarında ek ödeme yapılmasını, sendikal haklarımızın güvence altına alınmasını istiyoruz” dedi. Başkan ayrıca Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın da (EYT) sorunlarının çözülmesini istedi.

Songül Başkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken her zaman  her alanda ezilenlerin yanında olduğunu söyledi.

Buse YEŞİL

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlk ziyaret Kepez’e

İlk ziyaret Kepez’e