Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi CW Enerji Türkiye'nin Devleri Arasında Yerini Aldı

CW Enerji Türkiye'nin Devleri Arasında Yerini Aldı

CW Enerji, hızla büyüme ve gelişme grafiğini sürdürerek Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında önemli bir konum elde etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CW Enerji Türkiye'nin Devleri Arasında Yerini Aldı
KAYNAK: CW Enerji/ Bülten

CW Enerji, geçtiğimiz yıla göre 82 basamak birden yükselerek Türkiye'nin en prestijli listelerinden biri olan Fortune 500 Türkiye listesinde 185. sıraya yükseldi. Bu başarı, şirketin stratejik büyüme hedeflerine önemli bir katkı sağladı.

İSO 500 ve Yeni Başarı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023' listesinde de 177. sırada yer alan CW Enerji, bu başarısını Fortune 500 Türkiye listesiyle taçlandırdı.

Türkiye Ekonomisine Katkı

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, yerli üretim ve milli ekonomiye olan katkılarını vurgulayarak, şirketin sürekli gelişim ve büyüme stratejilerini sürdürdüklerini belirtti. Sarvan, şirket olarak elde ettikleri bu prestijli başarıyla Türkiye ekonomisine olan katkılarını bir kez daha göstermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Çalışanlara Teşekkür

Başarılarını çalışanların özverili çalışmalarına borçlu olduklarını belirten Sarvan, tüm çalışma arkadaşlarına ve yatırımcılara teşekkürlerini iletti. Sarvan, CW Enerji ailesinin sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda yeni başarılara imza atmaya devam edeceklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da motosikleti sahibiyle birlikte çaldı!

Adana'da motosikleti sahibiyle birlikte çaldı!