Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi CW Enerji ile Muratlı Karton arasında 4 Milyon Dolarlık anlaşma sağlandı

CW Enerji ile Muratlı Karton arasında 4 Milyon Dolarlık anlaşma sağlandı

CW Enerji, yenilenebilir enerji sektöründeki başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, Muratlı Karton Kağıt Sanayi Ticaret A.Ş. ile önemli bir anlaşma imzaladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CW Enerji ile Muratlı Karton arasında 4 Milyon Dolarlık anlaşma sağlandı
KAYNAK: CW Enerji/ Bülten

CW Enerji, yenilenebilir enerji alanında yaptığı iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Şirket, Bera Holding A.Ş.’nin iştiraki olan Muratlı Karton Kağıt Sanayi Ticaret A.Ş. ile 4 milyon 50 bin dolar değerinde bir güneş enerjisi santrali kurulumu için sözleşme imzaladı.

CW Enerji CEO’su Volkan Yılmaz, bu önemli anlaşmanın sektöre katkı sağlayacağını belirterek, 'Bu kapsamda yeni bir projeyi hayata geçirmek için bir sözleşme imzaladık. Firmamız ile yıldız pazarda işlem görmekte olan Bera Holding A.Ş.’nin iştiraki olan Muratlı Karton Kağıt Sanayi Ticaret A.Ş. arasında, güneş enerjisine dayalı Lisanssız Elektrik Üretim Tesisi kurulumu hizmeti amacı ile anlaşma yaptık. Firma ile arazi güneş enerjisi santraline (GES) ilişkin mühendislik, tedarik ve montaj olmak üzere KDV hariç 4 milyon50 bin dolar tutarında güneş enerjisi santrali kurulumu sözleşmesi imzaladık. Sektörümüze katkı sağlayacak bir anlaşmaya daha imza attığımız için mutlu ve gururluyuz' dedi.

Proje kapsamında, Muratlı Karton Kağıt Sanayi’nin enerji ihtiyacının karşılanmasına ve maliyetlerin düşmesine destek olunacak. Aynı zamanda sürdürülebilir enerji kullanımına katkı sağlanması hedefleniyor.

Yeşil Enerji Üretimine Destek

Volkan Yılmaz, güneş enerji santrallerinin firmalara sağladığı avantajlardan bahsederek, 'Güneş enerji santralleri sayesinde firmalar yatırımını kısa sürede karşılarken hem enerji maliyetlerinin düşmesine hem de çevresel etkilerin en aza indirilmesine destek oluyor. Firmalar aynı zamanda kendi enerji üretimini gerçekleştirerek enerji bağımsızlığını da arttırıyor ve geleceğe daha güvenle bakabiliyor. Diğer yandan iklim krizinin yaşandığı günümüzde çevre dostu enerji çözümlerine yatırım yapan firmalar toplumsal sorumluluklarını da yerine getirmiş oluyor. Kısacası GES projelerine yapılan yatırımlar ekonomik ve çevresel faydaların yanında, toplumsal sorumluluk bilincini de güçlendiriyor' diye konuştu.

Gelişen teknolojiyi yakından takip ederek kendilerini sürekli geliştireceklerini ifade eden Yılmaz, yeşil enerji üretimine destek olmaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceklerini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor’dan Güvenlik Zaafiyetine Dair Sert Açıklama

Antalyaspor’dan Güvenlik Zaafiyetine Dair Sert Açıklama