Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Bu Fırıncı 100 Lira Getirene 110 Lira Veriyor

Bu Fırıncı 100 Lira Getirene 110 Lira Veriyor

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde bir fırıncı, bozuk para bulamama sorununu çözmek için müşterilere 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini duyurdu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bu Fırıncı 100 Lira Getirene 110 Lira Veriyor
KAYNAK: İHA

Yozgat'ın Yerköy ilçesinde faaliyet gösteren bir fırın, bozuk para sıkıntısına dikkat çekmek amacıyla ilginç bir kampanya başlattı. Fırın sahibi Mehmet Işık, müşterilerine bozuk para üstü verecek madeni para bulamayınca yaratıcı bir çözüm geliştirdi.

Fırıncının kampanyası dikkat çekti

Fırıncı Mehmet Işık, müşterilerinin büyük çoğunluğunun kağıt para kullanması sebebiyle bozuk para sıkıntısı yaşamaya başlayınca harekete geçti. Bu duruma çözüm bulmak amacıyla dükkanının camına bir ilan astı. İlanda, 100 lira bozuk para getirene 110 lira vereceğini duyurdu.

A W257147 04

Vatandaşlar bozuk paralarını getirmeye başladı

Işık'ın bu duyurusunun ardından vatandaşlar, evlerindeki bozuk paraları fırına getirmeye başladı. Fırıncı Mehmet Işık, bu yöntemi kullanarak hem bozuk para sıkıntısını çözdü hem de müşteri memnuniyetini artırdı.

A W257147 03

Bozuk para sıkıntısına yaratıcı çözüm

Mehmet Işık, piyasada ciddi boyutta bozuk para sıkıntısı yaşandığını belirterek, "İlçede bir kampanya başlattık. 100 lira bozuk para getirene 110 lira veriyoruz. Bozuk para konusunda çok sıkıntı yaşıyoruz. Ekmeklerin küsuratlı olması bizi zorluyor, 8 liraya ekmek satılıyor. Herkes kağıt para getiriyor, kimse bozuk para getirmiyor. Vatandaşlarımıza sesleniyoruz, evlerindeki bozuk paraları getirsinler, değerlendirelim. Bozuk para yönünde esnaf olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dumlupınar Bulvarı'nda Trafik Kazası

Dumlupınar Bulvarı'nda Trafik Kazası