Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi BiTaksi 100 milyon yolculuk barajını aştı

BiTaksi 100 milyon yolculuk barajını aştı

BiTaksi, dijital taksi çağırma platformu olarak sektörde 10. yılını kutluyor ve bu süre zarfında 24 farklı şehirde 100 milyondan fazla yolculuğa ev sahipliği yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
BiTaksi 100 milyon yolculuk barajını aştı
KAYNAK: İHA

2024'e girerken, 10 milyondan fazla kayıtlı yolcuya ulaşan uygulama, sürücüleri dijital platformla buluşturarak toplamda 500 milyon kilometrelik bir yolculuğa aracılık etti.

Kullanıcı Odaklı Yenilikler ve İlkler

BiTaksi'nin CEO'su Kaan Sancaklı, uygulamanın 10 yıl içinde birçok kullanıcı dostu özelliği hayata geçirdiğini ve sektöre bir dizi yenilik kazandırdığını belirtti. Bu yenilikler arasında online ödeme, Pati Taksi, Sürücü Akademisi, Sadakat Programı, BiTaksiPOS, Kabinli Taksi, ve BiTaksi uygulamasından GetirAraç kiralama gibi hizmetler bulunuyor. Sancaklı, geçen sene eklenen özellikler arasında sürücü ve yolcular arasındaki çevrimiçi anlık mesajlaşma, makine öğrenimi kullanarak akıllı eşleşme çözümleri, ve Büyük Taksi gibi yeniliklerin olduğunu da vurguladı.

Getirbitaksi (1)

Kullanıcı Memnuniyeti ve Puanlama Sistemi

BiTaksi'nin kullanıcıları, uygulama üzerinden sürücüleri 1 ila 5 arasında puanlayabiliyor. Ortalama olarak kullanıcılar, 10 yıl içinde sürücülere 5 üzerinden 4,88 puan vererek uygulamadan memnuniyetlerini gösterdi. 4 milyonu aşkın yorum ve 37 milyon puanlama, BiTaksi'nin şeffaflık politikasının bir yansıması olarak öne çıkıyor ve sektör standartlarını yükseltmeye katkıda bulunuyor.

Kartlı Ödeme ve İnovasyon

BiTaksi, kullanıcılarına güvenilir, kullanışlı ve pratik bir ulaşım çözümü sunuyor. Geçen yıl kartlı ödeme, önceki yıla göre yüzde 44 artarak önemli bir büyüme gösterdi. BiTaksiPOS özelliği sayesinde sürücüler, uygulamalarını POS cihazına dönüştürerek günlük binlerce işlem gerçekleştirebiliyor.

Getir Bitaksi

Rekorlar ve Kapsama Alanı Genişlemesi

BiTaksi'nin kapsama alanı 24 şehire genişledi. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Antalya, Muğla, Adana, Mersin, Samsun, Kayseri, Şanlıurfa, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir, Yalova, Uşak, Sakarya, Konya, Gaziantep, Bolu ve Düzce şehirleri artık BiTaksi'nin hizmet verdiği yerler arasında bulunuyor.

Büyük Taksi ve Çeşitli Ulaşım Seçenekleri

BiTaksi, başlangıçta sadece sarı taksilerle hizmet vermeye başlamıştı. Ancak zamanla ‘Turkuaz Taksi’, ‘Lüks Taksi’ ve bu yıl eklenen 8 kişilik ‘Büyük Taksi’ gibi çeşitli seçenekleri de uygulamaya dahil etti. Bu sayede kullanıcılar, ihtiyaçlarına uygun farklı taksi seçeneklerini tercih edebiliyorlar. Büyük Taksi, yüzde 30 fiyat farkına rağmen büyük talep gördü ve İstanbul'da 1000'den fazla araçla hizmet vermeye başladı.

BiTaksi, 10. yılında Türkiye'deki ulaşım deneyimini daha da ileri taşıma amacını taşıyor ve kullanıcılarına ve taksi sürücülerine teşekkür ederek bu başarı hikayesini kutluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Korkutan Kaza: Motosiklet Sürücüsü Uçtu

Antalya’da Korkutan Kaza: Motosiklet Sürücüsü Uçtu