Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Banka hesaplarınızı gözden geçirin! Bugün ödemeler yapıldı

Banka hesaplarınızı gözden geçirin! Bugün ödemeler yapıldı

Bakan Göktaş, Ocak ayında yaşlı ve engelli aylıklarını ödediklerini duyurdu. Toplam 3,2 milyar TL, hesaplara yatırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Banka hesaplarınızı gözden geçirin! Bugün ödemeler yapıldı
KAYNAK: İHA

Bakan Göktaş, TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından şubat ayında banka hesaplarına yatırılacak zam farkını dile getirdi.

Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı olarak, "Ocak ayına ait toplam 3,2 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplarına yatırdık" açıklamasında bulundu.

Ocak ayında memur maaş katsayısındaki yeni düzenleme sonrasında yaşlı ve engelli aylıklarının artırılacağını belirten Göktaş, "Vatandaşlarımızın herhangi bir hak kaybı yaşamaması için Ocak ayı farklarını, Şubat ayı dönem ödemesiyle birlikte hesaplara aktaracağız" şeklinde konuştu.

para-5

Bakan Göktaş, yaklaşık olarak 1,8 milyar TL değerinde yaşlı aylığını ve yaklaşık 1,4 milyar TL tutarındaki engelli aylıklarını hesap sahiplerine yatırdıklarını açıkladı.

Engelli ve yaşlı vatandaşlara yönelik kapsamlı ve düzenli sosyal yardım programları geliştirdiklerini belirten Bakan Göktaş, "Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız bir şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda yanındayız. Bu doğrultuda Ocak ayına ait toplam 3,2 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplarına yatırdık" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'da AK Parti'den Sürpriz Hamle!  İşte Tevfik Göksu'nun Yarışacağı İlçe!

İstanbul'da AK Parti'den Sürpriz Hamle! İşte Tevfik Göksu'nun Yarışacağı İlçe!