Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi ATSO'da istifa! Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı görevinden ayrıldı

ATSO'da istifa! Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı görevinden ayrıldı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, Yönetim Kurulu Üyeliği, Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ATSO'da istifa! Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı görevinden ayrıldı
KAYNAK: İHA

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetiminde sürpriz bir gelişme yaşandı. ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı; Yönetim Kurulu Üyeliğinin yanı sıra Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği görevlerinden istifa etti.

ATSO tarafından yapılan duyuruda; 2022 yılı Ekim ayında oda başkanı seçilen Ali Bahar ile birlikte göreve gelen Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı’nın dilekçe sunarak Özaltın Otel İşletmeleri A.Ş. Gloria Golf Resort Şubesi'ndeki yetkilerinin sona erdiğini belirttiği ve bu yüzden ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Meclis ve Meslek Komitesi üyelikleri görevlerinden istifa ettiği ifade edildi.

ATSO'nun açıklamasında, 'Kabadayı’ya yeni iş yaşamında başarılar diler, bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalar için teşekkür ederiz.! cümleleri de yer aldı.

Fatih Kabadayı’nın Yerini Ahmet Kasapoğlu Aldı

ATSO'da Fatih Kabadayı’dan boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine ise Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ni temsilen Meclis Üyesi Ahmet Kasapoğlu getirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bedelli askerlik ücreti artıyor! İşte eski fiyat için son tarih

Bedelli askerlik ücreti artıyor! İşte eski fiyat için son tarih