Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Ekonomi Ankara'da toplu ulaşıma zam geldi

Ankara'da toplu ulaşıma zam geldi

Ankara’da şehiriçi ulaşıma bu hafta yüzde 33 oranında zam yapılması bekleniyor. Zam sonucunda tam bilet fiyatı 15 TL’den 20 TL’ye, indirimli bilet ise 7,50 TL’den 10 TL’ye çıkarılacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ankara'da toplu ulaşıma zam geldi
KAYNAK: Haber Merkezi

Ankara'da şehir içi ulaşım ücretlerine büyük bir zam yapılmaya hazırlanıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu hafta içerisinde tam bilet fiyatlarını %33 oranında artırmayı planlıyor. Mevcut 15 TL olan tam bilet fiyatı 20 TL'ye yükselecek. İndirimli biletler ise 7,50 TL'den 10 TL'ye çıkarılacak.

Uzman Şenol Babuşçu Uyarıyor

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşçu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ankara'da ulaşım ücretlerine yapılacak olan zammı duyurdu. Babuşçu, "Ankara’da şehiriçi ulaşıma zam… Bu hafta Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ulaşıma yaklaşık % 33 zam yapılması bekleniyor. Tam bilet 15 TL’den 20 TL’ye, indirimli bilet ise 7,50 TL’den 10 TL’ye çıkarılacak." dedi.

Ankara'da yaşayanlar, ulaşım ücretlerine yapılacak bu büyük zammı tepkiyle karşılıyor. Zam kararı, şehir içi ulaşımda maliyetlerin arttığı bir dönemde geldiği için eleştiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şevval Sam ve Pera Flarmoni Orkestrası

Şevval Sam ve Pera Flarmoni Orkestrası