Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Ekonomi Akaryakıt fiyatlarında indirim fırsatı: Fiyatlar şok edecek

Akaryakıt fiyatlarında indirim fırsatı: Fiyatlar şok edecek

Araç sahiplerinin yüzünü güldüren bir kampanya başladı. Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarında 125 TL Bankkart Lira hediye ediliyor. Kampanya, 1 Ekim - 17 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akaryakıt fiyatlarında indirim fırsatı: Fiyatlar şok edecek
MUHABİR: Süleyman Gezici

Geçtiğimiz haftalarda akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam gelmişti. Gelen zamlar sonrası benzin ve motorin fiyatları 40 TL'yi aşmıştı. Sürücüler, akaryakıt haberlerini yakından takip ederken, beklenen haber sonunda geldi.

Bankkart tarafından sunulan özel kampanya, milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı. Kampanya kapsamında, Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarında 125 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.

Kazanılan bu puanlarla benzin, LPG ve otogaz alırken 125 TL indirimden yararlanabilirsiniz. Kampanya, 1 Ekim - 15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olup, katılım için Bankkart Mobil uygulaması ve bankkart.com.tr web sitesi üzerinden yapılmalıdır.

Kampanyadan yararlanmak için:

  • Bankkart Mobil uygulamasını veya bankkart.com.tr web sitesini ziyaret edin.
  • Kampanya sayfasından "Kampanyaya Katıl" butonuna tıklayın.
  • Kampanyaya katılmak istediğiniz kartınızı seçin.
  • Kampanya koşullarını kabul edin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.
  • Kampanyaya katılımınız tamamlanacaktır.

Kampanyadan yararlanma koşulları:

  • Kampanya, 1 Ekim - 15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanyaya katılım için Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr web sitesi üzerinden katılım yapılması gerekmektedir.
  • Kampanya kapsamında, Bankkart'ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarında 125 TL Bankkart Lira kazanabilirsiniz.
  • Kazanılan Bankkart Liralar, kampanya bitiminden itibaren 30 gün içerisinde kullanılabilir.

Bankkart, araç sahiplerinin yüzünü güldüren bu kampanyayla, akaryakıt fiyatlarındaki yükselişe karşı önemli bir avantaj sunuyor. Kampanyadan yararlanmak için hemen Bankkart Mobil uygulamasını veya bankkart.com.tr web sitesini ziyaret edin.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz’de deprem! Antalya sallanıyor!

Akdeniz’de deprem! Antalya sallanıyor!