Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim SİNAN MEYDAN'A “ATATÜRK ONUR ÖDÜLÜ”

SİNAN MEYDAN'A “ATATÜRK ONUR ÖDÜLÜ”

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla, Eğitim-iş Sendikası Antalya Şubesi tarafından 26 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da Atatürk Kültür Merkezi Perge Salonu'nda 14’üncü Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü sahibini bulacak. Törende son bir yılda emekli olan üyelere de plaketleri sunulacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
SİNAN MEYDAN'A  “ATATÜRK ONUR ÖDÜLÜ”

Eğitim-iş Sendikası Antalya Şubesi, 14'üncü Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü'nün tarihçi, yazar Sinan Meydan'a verileceğini duyurdu. Şube yönetimi ödül töreniyle ilgili şu bilgileri verdi: “Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü'nü Eğitim-iş Sendikası Antalya Şubesi olarak bu yıl 14'üncüsünü vereceğimiz Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü'nü bu yıl tarihçi, yazar Sayın Sinan Meydan'a vereceğiz. Her yıl Öğretmenler Günü dolayısıyla laik, demokratik, çağdaş değerlerle sahip çıkan, Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş bir Cumhuriyet aydınına sunduğumuz ve artık bir gelenek haline gelmiş bir ödül olan Başöğretmen Atatürk Onur Ödülü, alanı itibariyle ulu önderimizi çok yakından tanıyan ve tüm insanlığa da tanıtılmasında çok büyük katkı sunan Sinan Meydan'a verilmesi yönündeki kararımız gerek üyelerimizi ve gerekse halkımızı mutlu etmiştir.”

eğitim iş yeni-1

TÖREN 26 KASIM’DA

“Kariyerinin en başından beri Atatürk'ü anlatan kitap ve yazılarıyla bu ödüle layık olan Sinan Meydan günümüzün en kıymetli tarihçilerinin başında gelmektedir. 2005 yılında ilk kitabı olan “Atatürk ve Kayıp Kıta Mu”yu okurlarıyla buluşturan meydan daha sonra yazdığı birçok kitapta da Atatürk'ün hayatı ve devrimlerini anlatmaya devam etmiştir. 26 Kasım Cumartesi günü saat 19.00'da Atatürk Kültür Merkezi Perge Salonu'nda düzenleyeceğimiz törende her yıl olduğu gibi son bir yılda emekli olan üyelerimize plaket verilmesi, Grup Haziran tarafından sunulacak olan müzik ziyafeti de yer almaktadır. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla şubemizce düzenlenecek olan ödül törenimize üyelerimizi ile ailelerini ve tüm Antalya halkını bekliyoruz.”

Haber Merkezi

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KİRACILARIN DİKKATİNE!

KİRACILARIN DİKKATİNE!