Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim ÖĞRETMENLER NEFES ALDI

ÖĞRETMENLER NEFES ALDI

Antalya Lisesi öğretmenleri ve mezunları tarihi lise binasında 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Etkinlikte gönüllerince eğlenen öğretmenlere kalem armağan edildi ve ardından öğretmenler günü pastası kesildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ÖĞRETMENLER NEFES ALDI

Antalya Lisesi Müdürü Bekir Motor öğretmenler gününde yaptığı konuşmada, “Bugün burada olan emekli hocalarımızın ve bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Burada hepimiz yaptığımız işin ne demek olduğunu anlıyoruz. Bir heykeltıraşa benziyor ama biz daha farklı bir iş yapıyoruz. Öğrenciler yetiştiriyoruz. Bu kutsal meslek dünyanın bütün ülkelerinde kutlanmıyor. Lakıyla kutlayanlar arasında en başta olduğumuzu söyleyebilirim. Atatürk’ün öğretmenlere verdiği değeri bugün bizde göstermeye çalıştık. Sizler azla çoğu sunan insanlarsınız” dedi.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ (10)

“DEĞERİNİ BULAMADI”

Antalya Lisesi Mezunları Vakfı (ALİV) Başkanı Olcay Okutan ise, “Başöğretmenimiz Atatürk sayesinde bugünlerde öğretmenlik yapabiliyoruz. İyi ki öğretmen olmuşum. Bir kadın olarak 25 yıl öğretmenlik yaptım. 2014 yılında emekli oldum. Öğretmenlik çok önemli bir meslek ama ülkemizde maalesef değerini bulamadı” dedi.

NURAN DİREK

“DİRENMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Emekli Felsefe öğretmeni Nuran Direk öğretmenler günü dolayısıyla yaptığı konuşmada, "Antalya Lisesinin eski öğretmeniyim. 1968-1975 seneleri arasında çalıştım. 1985 yılında emekli oldum. Eğitimle ilgili işlerime hala devam ediyorum. Kutlanacak bir şeye sahip değiliz bugün. Birçok sorun var. Öğretmenlik mesleğini ayağa düşürdüler. Yani ekonomik bakımdan yıktılar. Onun için kutlanacak bir şey yok. Ama biz yine de direnmeye devam ediyoruz. Direneceğiz ve umudumuzu sürdüreceğiz. Bir gün bizi duyacaklar. Onun için buradayım zaten” dedi.

AYŞE ŞAP

“GÜNÜMÜZÜN KOŞULLARINA ÜZÜLÜYORUM”

Emekli Kimya öğretmeni Ayşe Şap ise “1970 ile 1992 arası Antalya Lisesinde çalıştım. 1992 yılında emekli oldum. 30 yılımı tamamladım. Tüm sivil toplum örgütlerinde üyeyim. Günümüzün koşullarına üzülüyorum. Sivil toplumda yapamadıklarımıza üzülüyorum. Kalanlarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnşallah çok güzel olacak bundan sonra” dedi.

FATMA ASLAN-1

“GÜZEL YILLAR DİLİYORUM”

34 yıldır öğretmenlik yaptığını söyleyen Fatma Aslan ise, “Öğretmenlik mesleğimin 26 yılını Antalya Lisesi’nde tamlamak üzereyim. Bütün öğretmen arkadaşlarımın meslektaşlarımın, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere maalesef görevi başında hain bir şekilde pusu kurularak hayattan koparılmış öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bütün meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum sağlıklı güzel yıllar diliyorum" dedi.

HABER/FADİME YİĞİT

ÖĞRETMENLER GÜNÜ (12)ÖĞRETMENLER GÜNÜ (6)BEKİR MOTOR2-9

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MİNİKLERE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ

MİNİKLERE DİŞ SAĞLIĞI EĞİTİMİ