Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Müdür Kaygusuz'dan kritik ziyaret

Müdür Kaygusuz'dan kritik ziyaret

Yaklaşık 1,5 yıldır görev yapan Antalya Milli Eğitim Müdürü Emre Çalışkan’ın yerine atanan Erzurum Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz Antalya'ya gelip görevine başladı. Müdür Kaygusuz, görev yerinde ilk ziyaret olarak Antalya Valisi Ersin Yazıcı'yı ziyaret ederken, bakın ardından nereye gitti

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Müdür Kaygusuz'dan kritik ziyaret

Yeni Antalya Milli Salih Kaygusuz, AKP Antalya İl Başkanı Çetin'i ziyaret etti. Müdür Kaygusuz'un ziyareti Ali Çetin'in sosyal medya hesabından da paylaşıldı. 

LGS BAŞARISI İDDİASI 

Erzurum'da 2021 LGS sınavına girmesi muhtemel on iki binden fazla öğrenci olduğu öğrenilmişti. Bu öğrencilerin, yaklaşık 5 bininin sınava girmediği kaydedildi. Söz konusu sınava girmeyen öğrencilerin başarı performansının diğer, 6 bin öğrenciye göre düşük olduğu iddia edildi.  Bu durum, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’un emriyle, öğrencilerin yanıltılarak sınava girmelerinin engellendiği şeklinde kamuoyuna lanse edilmişti.

SENDİKAL BASKI 

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’un, Erzurum’da faaliyet gösteren sendikalara mobbing uyguladığı, kendisine bağlı bulunan tüm birimlerde sendikal hakların kullanılmasını engellediği iddiaları da basına çok kez yansıdı. Ağustos 2022 tarihinde MEMUR-SEN’e bağlı olan on iki Sendika Şube Başkanı yönetimleri ile birlikte Erzurum Adliyesi önünde bir basın açıklaması yaparak, Kaygusuz hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

ŞİDDETE SESSİZ KALMIŞ

Eğitim Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Mustafa Karataş’ın iddiasına göre de Erzurum’da ismi verilmeyen bir okulda iki öğretmen bir öğretmene okul içinde şiddet uyguladı. Karataş, ortada şikayet olmasına rağmen Milli Eğitim Müdürlüğü’nün olayı örtbas etmeye çalıştığını kaydetmişti. 

Kamer DURDU 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KAYYUM BELEDİYENİN GÖZÜ DOYMADI

KAYYUM BELEDİYENİN GÖZÜ DOYMADI