Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim MSÜ Geç Başvuru Ekranı 2024 Açıldı: MSÜ geç başvuru ücreti ne kadar, nereden yapılır?

MSÜ Geç Başvuru Ekranı 2024 Açıldı: MSÜ geç başvuru ücreti ne kadar, nereden yapılır?

MSÜ sınavı için başvuru süresini kaçıranlar için ÖSYM AİS üzerinden geç başvuru imkanı sağlanıyor. Geç başvuru süreci ve ücreti hakkında detaylı bilgiye ÖSYM'nin resmi kılavuzundan ulaşılabilir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MSÜ Geç Başvuru Ekranı 2024 Açıldı: MSÜ geç başvuru ücreti ne kadar, nereden yapılır?
KAYNAK: Haber Merkezi

MSÜ geç başvuru ekranı ÖSYM tarafından açıldı ve Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için başvurular belirlenen tarihler arasında tamamlandı. Ancak, belirtilen tarihler arasında başvuruda bulunamayan adaylar için bir günlük geç başvuru süreci bulunmaktadır.

Geç başvurular 7 Şubat Çarşamba günü (bugün) alınmaktadır ve adaylar bu süre içinde başvurularını tamamlayabilirler. Geç başvuru sürecinde adayların dikkat etmesi gereken önemli bir detay ise başvuru ücretidir.

Başvurular https://www.osym.gov.tr/ adresinden yapılabilir

MSÜ geç başvuru ücreti ne kadar ve nasıl yapılır konusunda net bilgiler, ÖSYM kılavuzunda bulunmaktadır. Adaylar, geç başvuru ücretini belirlenen tutarda ödemek ve başvuru işlemlerini tamamlamak için ÖSYM'nin resmi internet sitesini ziyaret ederek gerekli adımları takip edebilirler. Geç başvuru süreci ve ücreti ile ilgili tüm detaylar, ÖSYM'nin yayımladığı resmi kılavuzda yer almaktadır ve adayların bu kaynağa başvurmaları önemlidir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Dijital Sanat Akademisi açıldı

Ankara'da Dijital Sanat Akademisi açıldı