Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Mersin'de öğrencilere siber farkındalık eğitimi verildi

Mersin'de öğrencilere siber farkındalık eğitimi verildi

Mersin'de jandarma tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik siber farkındalık eğitimine başlandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de öğrencilere siber farkındalık eğitimi verildi
KAYNAK: İHA

Mersin İl Jandarma Komutanlığı, güvenli internet kullanımı ve siber güvenlik konularında öğrencilere yönelik önemli bir eğitim gerçekleştirdi. Jandarma ekipleri, Mezitli ilçesinde bulunan Şehit Mehmet Güçlü Ortaokulu'nda, siber farkındalık, siber zorbalık, güvenli internet kullanımı, dijital bağımlılık ve sosyal medya kullanımı konularında öğrencilere bilinç kazandırmayı hedefleyen bir eğitim düzenledi.

Eğitimde, alanında uzman personeller, öğrencilere siber suçların önlenmesi, maddi ve manevi zararların en aza indirilmesi, siber suçlarla ilgili farkındalık ve bilincin oluşturulması konularında detaylı bilgiler verdi. Öğrencilere, internetin güvenli ve bilinçli bir şekilde kullanılması için önemli ipuçları sunuldu.

Mersin'de Öğrencilere Siber Farkındalık Eğitimi Verildi

Jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamada, eğitimlerin siber suçlarla mücadelede etkin bir rol oynayarak, öğrencilerin dijital dünyaya daha güvenli bir şekilde adapte olmalarına katkı sağlamayı amaçladığı vurgulandı. Ayrıca, bu tür eğitimlerin siber suçlarla mücadelede önleyici bir rol oynadığı ve toplumun genel siber güvenlik farkındalığını artırmaya yönelik önemli bir adım olduğu belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süt fiyatlarına büyük zam geliyor: Geçerlilik tarihi belli oldu!

Süt fiyatlarına büyük zam geliyor: Geçerlilik tarihi belli oldu!