Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim MEB e-Okul VBS giriş ekranı! E-okul üzerinden sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

MEB e-Okul VBS giriş ekranı! E-okul üzerinden sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

e-Okul VBS girişi öğrenci ve veliler tarafından merak ediliyor. İlkokul, ortaokul, ve lise öğrencilerinin bilgilerini içeren platform, ara tatille birlikte yeniden dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MEB e-Okul VBS giriş ekranı! E-okul üzerinden sınav sonuçları nasıl öğrenilir?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi, öğrencilerin eğitim hayatına dair detaylı bilgilere ulaşmalarını sağlayan Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oluşturulmuş bir platformdur. İlk ara tatilin başlamasıyla birlikte, veliler ve öğrenciler için önemli bir gündem konusu haline gelmiştir.

Giriş Adımları

E-Okul'a giriş yapmak için ilk olarak https://e-okul.meb.gov.tr/ adresine gidilmelidir. Öğretmenler, sisteme giriş yapmak istediklerinde "e-Okul Yönetimi Bilgi Sistemi Girişi" sekmesini seçerken, öğrenciler ve veliler "Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi" sekmesini seçerek işlemlerine devam etmelidir.

Ekran Resmi 2023-11-15 11.25.04

E-Okul VBS İle Neler Yapılabilir?

Yazılı Sonucu Sorgulama

Sistem, öğretmenlerin girdiği sınav sonuçlarına anında erişim sağlar. Veliler ve öğrenciler istedikleri zaman yazılı sonuçlarını sorgulayabilirler.

Sınav Bilgileri

E-Okul, öğrencilere ve velilere sınavlardaki sorumlulukları hakkında detaylı bilgi sunar. Bu sayede öğrenciler sınav öncesinde hazırlıklarını daha etkili bir şekilde yapabilirler.

Devamsızlık Sorgulama

Öğrencilerin devamsızlık durumları, e-Okul sistemi üzerinden takip edilebilir. Öğrencinin okula kayıtlı olup olmadığı, devamsızlık süreleri ve nedenleri bu sayfa üzerinden kolayca görüntülenebilir.

Ders Programı

E-Okul, öğrencilere haftalık ve dönemlik ders programlarını görüntüleme imkanı tanır. Öğrenci veya veli, kendi bilgileriyle sisteme giriş yaptıktan sonra ders programını kolayca inceleyebilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa Ahıska Sürgününü andı

Muratpaşa Ahıska Sürgününü andı