Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim KPSS Ön Lisans Sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı

KPSS Ön Lisans Sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı

ÖSYM, KPSS Ön Lisans Sınavı temel soru kitapçığı ve cevap anahtarını internet üzerinden erişime açtı. Adaylar, 11 Eylül'e kadar kitapçığa ulaşabilecekler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KPSS Ön Lisans Sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı
KAYNAK: Haber Merkezi

ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS Ön Lisans Sınavı'nın temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı internet üzerinden erişime açıldı.

Soru Kitapçığına Nasıl Erişilir?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans Sınavı'na giren adaylar, temel soru kitapçığı ve cevap anahtarına erişim sağlayabilirler. Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına, buradan T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile ulaşabilecekler.

Soru Kitapçığı Görüntüleme Süresi

Adaylar, soru kitapçığı görüntüleme sürecini 11 Eylül Çarşamba günü saat 23.59'a kadar tamamlayabilirler. Bu süre sonrasında soru kitapçığına erişim imkanı sona erecek.

KPSS'ye dair gelişmeleri yakından takip etmek ve sınav süreci hakkında daha fazla bilgi almak isteyen adaylar, ÖSYM'nin resmi web sitesi üzerinden güncel duyuruları takip edebilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Volkswagen Passat Pro Modelini Tanıttı: Sadece O Ülkede Satılacak

Volkswagen Passat Pro Modelini Tanıttı: Sadece O Ülkede Satılacak