Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Kaya düşmesi nedeniyle hayatını kaybeden öğretmenler unutulmadı

Kaya düşmesi nedeniyle hayatını kaybeden öğretmenler unutulmadı

Adana-Saimbeyli Karayolu'nda 6 Nisan'da meydana gelen ve 4 öğretmenin yaşamını yitirdiği acı kazanın ardından, öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde gözyaşları içinde öğretmenlerini andı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaya düşmesi nedeniyle hayatını kaybeden öğretmenler unutulmadı
KAYNAK: İHA

Dilek Altıparmak (32), Ümmühan Dilbilir (43), Rahime Topak (37) ve Pınar Kılıç'ın (29) yaşamlarını yitirdiği kaza, öğrencilerini derin bir üzüntüye boğmuştu. Bu acı gün, öğrencilerin öğretmenlerini özlem ve duygularla anmalarına sahne oldu.

Himmetli İlk ve Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrenciler, öğretmenlerini unutmadıklarını göstermek adına duygusal bir anma töreni düzenledi. Şiirlerle, hatıralarla dolu anıları paylaşan öğrenciler, sınıf öğretmenleri ve kazada hayatını kaybeden Pınar Kılıç'ın eşi Muhammed Ali Kılıç tarafından teselli edildi.

Öğrencilerin gözyaşları ve anıları

Öğrenci Zeynep Esendemir, öğretmeninin kaybettikleri gün deneme sınavı yaptığını ve kendisine hep destek olduğunu anlatarak, "Ben öğretmenime hediye olarak öğretmen olmak istiyorum" dedi.

Tuğra Ersan, rüyasında öğretmenini gördüğünü belirterek, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Öğretmenimi çok özledim. Rüya gördüm. Pınar öğretmenimi rüyamda gördüm. Öğretmenimle anımı anlatmak isterim."

Egemen Uslu, öğretmenlerinin her zaman güleryüzlü olduğunu söyleyerek, "Onları çok özledik" diye ekledi.

Öğretmenin eşi duygusal anlatımlarla yanlarında

Pınar öğretmenin eşi matematik öğretmeni Muhammed Ali Kılıç, eşinin öğrencilerini 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yalnız bırakmamak adına duygusal anlar yaşadı. Kılıç, "Onun yokluğunu hissettirmemek için elimden geleni yapıyorum. 4 öğretmenimizin unutulmadan isimleri yaşaması için çabalıyoruz. Ben de öğrencilerle aynı duygu yoğunluğunu yaşıyorum. Bir yanımız hüzün bir yandan öğrencilerimize bu yokluğu hissettirmek istemiyorum. Ben de çok özlüyorum ve geçen hafta da hatıra ormanı yaptık öğrencilerimizle. Acı, zor ama öğrencilerle birlikte bu zorlu günleri anlatıyoruz" şeklinde konuştu.

Öğrenciler, vefat eden öğretmenlerine yazdıkları şiirler ve düzenledikleri yarışmalarla öğretmenlerini anarken, duygu yüklü sözlerle onları bir kez daha hatırladılar. Buruk bir Öğretmenler Günü geçiren öğrenciler, öğretmenlerinin güler yüzünü, ders anlatımını ve onlarla geçirdikleri anıları özlemle anlatarak duygularını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KYK yurdunda 20 öğrenci zehirlendi! Öğrenci yurtlarındaki rezalet devam ediyor

KYK yurdunda 20 öğrenci zehirlendi! Öğrenci yurtlarındaki rezalet devam ediyor