Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim İnovasyon ve teknik eğitim merkezi

İnovasyon ve teknik eğitim merkezi

Erzurum Teknik Üniversitesi bünyesinde bulunan Mucit Park, 21. yüzyıl becerilerini ilkokul ikinci sınıftan üniversite seviyesine kadar tüm öğrencilere sunmayı hedefleyen bir eğitim ve inovasyon merkezidir.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İnovasyon ve teknik eğitim merkezi
KAYNAK: İHA

Mucit Park, çeşitli atölyeler aracılığıyla öğrencilere teknik beceriler kazandırmayı, sunum yapma, hitabet, özgüven gibi sosyal becerileri geliştirmeyi, takım çalışmasını teşvik etmeyi ve ulusal/uluslararası yarışmalara katılan öğrencilere proje geliştirme, mentörlük ve malzeme desteği sağlamayı amaçlar. Ayrıca Mucit Park'a gönüllü olarak katılmak isteyen öğrencilere belirli alım dönemlerinde fırsatlar sunar.

Mucit Park'ın dört temel unsuru şunlardır:

  1. Teknik Eğitim: Öğrencilere teknik beceriler kazandırmak amacıyla çeşitli atölyelerde eğitim verilir.
  2. Sosyal Beceriler: Öğrencilere sunum yapma, hitabet, özgüven kazandırma, takım çalışması gibi becerileri geliştirmeye odaklanır.
  3. Projeler ve Yarışmalar: Ulusal ve uluslararası yarışmalara katılan öğrencilere projelerinde mentörlük, maddi ve malzeme desteği sağlar.
  4. Gönüllülük: Üniversite öğrencileri, gönüllü eğitimciler olarak başlar ve ilerleyen süreçte daha fazla sorumluluk alabilirler.

Mucit Park, farklı yaş gruplarına yönelik eğitimler sunar ve okullarla iş birliği yapar. Öğrencilerin ilgi ve talepleri doğrultusunda esnek bir yaklaşım benimser. Aynı zamanda gönüllülük esasına dayalı çalışmalarla, herkesin katkıda bulunabileceği bir merkezdir.

AW070736_04AW070736_01AW070736_05

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Çeşme'de kürsüye çıktı

Antalyaspor Çeşme'de kürsüye çıktı