Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim ESTÜ ve TCDD işbirliği protokolü

ESTÜ ve TCDD işbirliği protokolü

ESTÜ ve TCDD İşbirliği: Nitelikli Ulaştırma Eğitimi İçin Yeniden İmzalanan Protokol

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
ESTÜ ve TCDD işbirliği protokolü
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) ve TCDD Genel Müdürlüğü, sektörel eğitim işbirliği protokolünü yeniledi. Protokol, Eskişehir Teknik Üniversitesi Ulaştırma Meslek Yüksekokulu, Ulaştırma Bilimleri Enstitüsü ve Porsuk Meslek Yüksekokulu'nun kampüs alanının ortak kullanımını içeriyor. Bu anlaşmanın süresi, ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan ve TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük'ün katılımıyla gerçekleşen imza töreni ile uzatıldı.

İlgili kampüs alanında Porsuk Meslek Yüksekokulu ve Ulaştırma Meslek Yüksekokulu bünyesinde 3,450 öğrenci eğitim alıyor ve 114 akademik ve idari personel görev yapıyor. Özellikle raylı sistemler alanında birçok programa ev sahipliği yapılıyor. Bugüne kadar yaklaşık 10,707 mezun veren bu kurumlar, sektörel ve toplumsal gelişime katkı sağlamıştır.

Bu protokol çerçevesinde, eğitim kampüsü ESTÜ tarafından yükseköğretim faaliyetlerinde kullanılmaya devam ederken, TCDD ile işbirlikleri de artacak. İki kurum, sektöre yönelik mesleki eğitim programları, lisansüstü eğitim programları, bilimsel ve teknolojik araştırma-geliştirme çalışmaları ve proje işbirlikleri gibi faaliyetlerde işbirliği yapacaklar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyon

Antalya'da çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik operasyon