Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim EBA güncellendi mi? EBA ne zaman güncellenecek?

EBA güncellendi mi? EBA ne zaman güncellenecek?

Okulların açılmasına kısa bir süre kala, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerindeki güncellemeler merak ediliyor. EBA'nın 2024-2025 eğitim yılı öncesinde güncellenip güncellenmeyeceği ve ne zaman yapılacağı ile ilgili detaylar haberimizde.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EBA güncellendi mi? EBA ne zaman güncellenecek?
KAYNAK: Haber Merkezi

Okulların açılmasına yaklaşırken dikkat çeken konulardan biri EBA'nın güncellenmesi. EBA, her bireyin ücretsiz olarak erişebildiği çevrimiçi eğitim platformu olarak hizmet veriyor.

EBA Güncellemesi ve 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı

Yaklaşan 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde, EBA'nın güncellenip güncellenmediği merak konusu. EBA, öğrencilere derslerinde destek olmak için çevrimiçi bir platform olarak önemli bir rol üstleniyor.

EBA Güncelleme Zamanı

EBA genellikle eğitim-öğretim yılının başlangıcında, ara tatillerde veya sistemde önemli değişiklikler olduğunda güncelleniyor.

EBA Güncelleme Beklentileri

28-30 Ağustos tarihlerinde sınıf şube kura çekiminin yapılacak olması sebebiyle EBA güncellemelerinin en geç eylül ayının ortalarına kadar tamamlanması bekleniyor. Değişiklikler de bu süreçte gerçekleşebilir.

EBA Girişi Nasıl Yapılır?

EBA'ya erişim için T.C. kimlik numarası ve şifre gereklidir. Veliler e-devlet hesaplarıyla, öğretmenler ise MEBBİS ya da e-devlet hesaplarıyla sisteme giriş yapabilmektedirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOKİ 53 ilde 747 arsa satışı düzenleyecek!

TOKİ 53 ilde 747 arsa satışı düzenleyecek!