Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Eğitim Diş hekimliği fakültesinde beyaz önlük giyme töreni

Diş hekimliği fakültesinde beyaz önlük giyme töreni

Yozgat Bozok Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında başlayan öğrenciler için "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenledi. İşte törenden detaylar;

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Diş hekimliği fakültesinde beyaz önlük giyme töreni
KAYNAK: İHA

Tören, Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Çelebi gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Çelebi, öğrencilere hitaben beyaz önlük giyme töreninin 21-26 Kasım haftasında "Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" olması nedeniyle seçildiğini belirtti. Beyaz önlüğün sembolizmi üzerinde duran Çelebi, öğrencilere saflık, sevgi, iyi niyet, sabır, çalışkanlık ve temizlik değerlerini temsil ettiklerini vurguladı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu, öğrencileri tebrik ederek, bu gençlerin ülkenin yarınlarını şekillendirecek bireyler olduğunu söyledi.

Törene Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, Diş Hekimliği Fakültesi öğretim üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı. 60 Diş Hekimliği Fakültesi birinci sınıf öğrencisi, beyaz önlüklerini giyerek hekimliğe ilk adımlarını attı. Beyaz önlük giyme töreni, yeni hekim adaylarının eğitim hayatlarına başladıkları bu önemli günü kutlamaları ve aileleri önünde beyaz önlüklerini giymeleriyle öne çıkmıştır.AW077930_02AW077930_03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter Filmi galasındaki elbisesi sosyal medyanın gündeminde

Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter Filmi galasındaki elbisesi sosyal medyanın gündeminde