Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Eğitim Bahçeşehir Koleji A.L.F.A awards 2023 ve felis 2023 ödüllerini kazandı!

Bahçeşehir Koleji A.L.F.A awards 2023 ve felis 2023 ödüllerini kazandı!

Bahçeşehir Koleji, Marketing Türkiye ve AKADEMETRE Research and Strategic Planning iş birliğiyle düzenlenen A.L.F.A Awards 2023'te Özel Eğitim Kurumları kategorisinde halk jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonucunda büyük ödüle layık görüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bahçeşehir Koleji A.L.F.A awards 2023 ve felis 2023 ödüllerini kazandı!
KAYNAK: İHA

Ayrıca, Pazarlama ve İletişim ekosisteminde fark yaratan çalışmaların ödüllendirildiği Felis 2023'te İç İletişim Yönetimi kategorisinde "Yüzümüz Hep O’na Dönük" projesiyle ödül aldı.

Bahçeşehir Koleji, dijital alandaki başarılarına bir yenisini ekleyerek A.L.F.A Awards 2023 ve Felis 2023 ödüllerini kazandı. A.L.F.A Awards 2023'te Özel Eğitim Kurumları kategorisinde halk jürisinin değerlendirmesi sonucunda büyük ödülü elde eden Bahçeşehir Koleji, Felis 2023'te ise "Yüzümüz Hep O’na Dönük" projesiyle İç İletişim Yönetimi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Bahçeşehir Koleji, geçtiğimiz Haziran ayında Marketing Türkiye ve Boomsonar iş birliğiyle düzenlenen Brandverse Awards’ta da iki ödül kazanmıştı. Yıl boyunca sosyal medya performanslarının değerlendirildiği SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde Özel İlk Orta Eğitim Kurumları Kategorisinde Altın Ödül ve '’Yüzümüz Hep O’na Dönük’’ projesiyle Kurum İçi İletişim kategorisinde Bronz Ödül kazanan Bahçeşehir Koleji, başarılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Levmont nedir ve ne için kullanılır? Levmont yan etkileri! Levmont fiyatı 2023

Levmont nedir ve ne için kullanılır? Levmont yan etkileri! Levmont fiyatı 2023